Media

J2US: Σε αμηχανία ο James Καφετζής με τα υπονοούμενα του Κοκλώνη για την Ελένη Βουλγαράκη!

Gossip-tv Team

J2US: Να...ανοίξει η γη να τον καταπιεί ένιωσε ο James Καφετζής με τα υπονοούμενα του Νίκου Κοκλώνη στον αέρα του λαμπερού σόου! 

Λίγο μετά την εμφάνιση του πρώην παίκτη του Survivor με την Ειρήνη Παπαδοπούλου στη σκηνή του 12ου live, οι δύο παίκτες βρέθηκαν ενώπιον της κριτικής επιτροπής για να παραλάβει τους βαθμούς του και η Δέσποινα Βανδή παρατήρησε ότι ο James δεν έδειξε να... ποθεί, υποκριτικά φυσικά, την εκρηκτική παρτενέρ του η οποία ήταν ντυμένη στα κόκκινα και ήταν πράγματι πολύ εντυπωσιακή.

Ο James τότε σχολίασε "Δεν είναι ξανθιά", κάτι που "έπιασε" ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος θέλησε να το... επαναλάβει για να το ακούσουν όλοι.

Τότε η Δέσποινα Βανδή είπε ότι απόψε (11/12) όλο υπονοούμενα είναι ο παρουσιαστής ο οποίος όμως δεν το σταμάτησε εκεί αλλά είπε: "Ναι, βέβαια, δεν είναι ξανθιά, τι να πω τώρα και όνομα και επίθετο;".

Και συνέχισε: "Να πω δηλαδή ότι είναι η Ελένη Βουλγαράκη;" αναφερόμενος φυσικά στη δημοσιογράφο που βρίσκεται στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και που είχε περάσει από το J2US όπου και γνωρίστηκε με τον James. Μάλιστα είχαν ακουστεί και στο παρελθόν ότι οι δυο τους έχουν έρθει κοντά.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα συνέβησαν on air:

Διαβάστε επίσης:

Λάουρα Νάργιες: Στη μία άκρη στο πλατό του J2US ο Σαντικάι και στην άλλη η... μαμά της

J2US: Η Καίτη Γαρμπή απόψε στο λαμπερό σόου! Οι εκπλήξεις που έχει ετοιμάσει ο Κοκλώνης!

Χρήστος Ζώτος: Τι αποκάλυψε ο τραγουδιστής για την πιθανή συμμετοχή του στο Survivor! (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved