Αποκλειστικό: Πετρουτσέλι: Οι καλοκαιρινές βουτιές με τα παιδιά της στη Τζιά και η απίθανη σιλουέτα
Gossip Specials

Αποκλειστικό: Πετρουτσέλι: Οι καλοκαιρινές βουτιές με τα παιδιά της στη Τζιά και η απίθανη σιλουέτα

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την Φλορίντα Πετρουτσέλι στην παραλία Κούνδουρος στη Τζιά να απολααμβάνει τις καλοκαιρινές της βουτιές με την οικογένειά της. 

Η ίδια διανύει την πιο υπέροχη περίοδο της ζωής της, τόσο προσωπικά, όσο και επαγγελματικά, μιας και έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, αλλά και συνεργάζεται καθημερινά με αγαπημένα της πρόσωπα, τα οποία και εκτιμά πάρα πολύ.

Ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και την πιεστική καθημερινότητα της Αθήνας αποφάσισε να κάνει η Φλορίντα Πετρουτσέλη με τον σύζυγό της, Άρη Γούτο και τα δυο της παιδάκια και να ταξιδέψει μέχρι την Τζιά, για να περάσει λίγες στιγμές χαλάρωσης. Το μεσημέρι του Σαββάτου 4 Ιουνίου, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την Φλορίντα Πετρουτσέλι με την οικογένειά της να απολαμβάνει τον καλοκαιρινό ήλιο και την θάλασσα στην παραλία Κούνδουρος στη Τζιά, με την ίδια να δείχνει πιο ανανεωμένη από ποτέ!

Ακόμα και με την απόκτηση δυο παιδιών και με μια πολύ απαιτητική επαγγελματικά καθημερινότητα, η ίδια κατάφερε να χάσει κάποια κιλά και πλέον η σιλουέτα της είναι πιο αξιοζήλευτη από ποτέ. Η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα κίτρινο ολόσωμο μαγιό, το οποίο και τόνιζε με τον πιο όμορφο τρόπο τις καμπύλες του σώματός της. Το gossip-tv απέσπασε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό, το οποίο και επιβεβαιώνει αυτό ακριβώς...

Δείτε στην παρακάτω gallery τις αποκλειστικές φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved