Αποκλειστικό: Ο Κυριάκος των «Άγριων Μελισσών» βαφτίζει το γιο του και... έχουμε το προσκλητήριο
Gossip Specials

Αποκλειστικό: Ο Κυριάκος των «Άγριων Μελισσών» βαφτίζει το γιο του και... έχουμε το προσκλητήριο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv, σήμερα, Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και η σύζυγός του Ελένα, θα βαπτίσουν το γιο τους. δίνοντάς του το όνομα Νικόλας. 

Τον ηθοποιό τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε καλύτερα μέσα από τον ρόλο του Κυριάκου στις "Άγριες Μέλισσες" και η αλήθεια είναι ότι φέτος ανυπομονούμε να τον απολαύσουμε πάλι στην τηλεόραση, μέσα από την σειρά "Ο Παράδεισος των Κυριών" στον ALPHA.

O Βαγγέλης Αλεξανδρής, πέρα από την υποκριτική, που πρωταγωνιστεί φυσικά στην καθημερινότητά του, είναι και ένας γλυκύτατος μπαμπάς και φυσικά έχει μεγάλη αδυναμία στην γυναίκα του, Έλενα, με την οποία και είναι μαζί σχεδόν 6 χρόνια. Το ζευγάρι, πριν από λίγο καιρό έγιναν για πρώτη φορά γονείς και από εκείνη τη στιγμή ο γιος τους έχει μπει σε απόλυτη προτεραιότητα, και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ξεκολλούν στιγμή από το πλευρό του, χωρίς φυσικά να μπορούν να του χαλάσουν χατίρι. Σήμερα, Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, το ζευγάρι θα βαπτίσει το γιο τους, δίνοντάς του το όνομα Νικόλας, στις 7 το απόγευμα στη Νέα Ιωνία.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στο μαγαζί της σχεδιάστριας Φαίδρας Θεοδωρίδου, όπου ο Βαγγέλης Αλεξανδρής επισκέφθηκε με την σύζυγό του, με σκοπό να διαλέξουν τα βαπτιστικά ρουχαλάκια για το μωράκι τους. Το gossip-tv εξασφάλισε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό και φυσικά το προσκλητήριο της βάπτισης, το οποίο και μας μαρτυρούσε και το ιδιαίτερο θέμα της τελετής, που δεν ήταν άλλο από τους... ινδιάνους. Μέσα σε όλα, το ζευγάρι έχει κανονίσει για τους αγαπημένους του καλεσμένους να υπάρχει candy bar στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, όπου μπορούν να απολαύσουν μερικά γλυκάκια!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις αποκλειστικές φωτογραφίες που συγκέντρωσε το gossip-tv:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved