Gossip Specials

Χατζάκης στο gossip-tv: Το θέατρο, ο ρόλος στο «Κόκκινο Ποτάμι» και η συνεργασία με τον Μανουσάκη!

Αποκλειστικό: Βρεθήκαμε στην επίσημη παρουσίαση προγράμματος του Από μηχανής θεάτρου με ολόκληρο τον θίασο να περιγράφει με ανυπομονησία όλες τις παραστάσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν την ερχόμενη σεζόν, με τον Σωτήρη Χατζάκη να τονίζει την σημασία της τέχνης του θεάτρου μετά τα δύσκολα δυο χρόνια της καραντίνας. 

Ο ίδιος είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο σπουδαίους ηθοποιούς, που ο κόσμος τον έχει λατρέψει για τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο στο θέατρο, όσο και στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Πολλές είναι μάλιστα και οι φορές που έχει χαρακτηριστεί ως «θεατράνθρωπος» από πολλούς, έναν προσδιορισμό που ο ίδιος μπορεί να μην αποδέχεται στο εκατό τοις εκατό, διότι το θέατρο το αγαπάει, το υπηρετεί και ζει πολύ πιο ευτυχισμένα πάνω στη σκηνή.

Ο Σωτήρης Χατζάκης ανήκει στον θίασο του Από μηχανής θεάτρου τα τελευταία χρόνια και μάλιστα, μαζί με τον Δημήτρη Μυλωνά, τη φετινή σεζόν, που μόλις ξεκίνησε έχουν σκηνοθετήσει και πρωταγωνιστούν σε πολλές από τις παραστάσεις, που θα ανέβουν κατά καιρούς και μέχρι το καλοκαίρι στη σκηνή του θεάτρου. Κατά την έναρξη της παρουσίασης του προγράμματος, το κλίμα υπήρξε ιδιαίτερα ευχάριστο, μιας και όλοι αυτό που είχαν να πουν είναι το πόσο πολύ σημαντικό είναι που μετά από δυο χρόνια με τον κορονοϊό και την καραντίνα, πλέον μπορούμε πιο εύκολα και συγκρατημένα αισιόδοξα να πούμε ότι επιστρέφουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα.

Όσον αφορά τα όλα όσα θα δούμε την ερχόμενη σεζόν, οι παραστάσεις που θα παρακολουθήσουμε επί σκηνής θα είναι ιδιαίτερες, με πληθώρα θεματολογίας και το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό που επιζητούν όλοι οι συντελεστές του Από μηχανής θεάτρου είναι να αγγίξουν το κοινό.

Δείτε στην παρακάτω gallery στοιχεία για τις παραστάσεις:

Σωτήρης Χατζάκης: Το θέατρο και ο ρόλος στο Κόκκινο Ποτάμι!

Ο Σωτήρης Χατζάκης είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός που ζει μέσα από την τέχνη του και η υποκριτική είναι για εκείνον κάτι μοναδικό, το οποίο και μπορεί να το μοιραστεί με το κοινό του. Ο ίδιος, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί σε μερικές από τις παραστάσεις που θα ξεκινήσουν στο Από μηχανής Θέατρο την φετινή σεζόν και η αλήθεια είναι ότι ανυπομονεί να δει το κοινό να έρχεται και πάλι στο θέατρο, με ανυπομονησία για να απολαύσει το θέαμα στη σκηνή.

Ο ηθοποιός μίλησε αποκλειστικά στο gossip tv και τόνισε το πόσο πολύ σημαντικό είναι ότι πλέον επιστρέφουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα μετά από δυο χρόνια καραντίνας, η οποία στοίχισε πολύ στον κόσμο, τόσο σε ψυχολογικό όσο και κοινωνικοοικονομικό επίπεδο. Ο Σωτήρης Χατζάκης έκανε λόγο για την αληθινή επικοινωνία και το πόσο σημαντικό είναι να μιλάμε ο ένας στον άλλον και να δείχνουμε τα αληθινά μας συναισθήματα. Για την περίοδο της καραντίνας, είπε χαρακτηριστικά ότι για εκείνον λειτούργησε ως έμπνευση, μιας και ήταν η πρώτη φορά μετά από τόσες δεκαετίες που είχε τόσο ελεύθερο χρόνο που μπορούσε να κάνει πράγματα, να διαβάσει, να γράψει και να σκεφτεί τα επόμενά του βήματα στο θέατρο.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστεί και στη σειρά του OPEN “Το Κόκκινο Ποτάμι- Η συνέχεια» στον ρόλο του Βασίλη Ζαχάρωφ, όπου ήδη από την πρώτη κιόλας σεζόν που προβλήθηκε πριν από δυο χρόνια, σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία. Ο ίδιος έκανε λόγο και για την συνεργασία του με τον Μανούσο Μανουσάκη, λέγοντας ότι για μια μόνο σκηνή μπορεί να δουλεύουν στο γύρισμα μια ολόκληρη μέρα, ενώ επίσης μίλησε και για το πόσο πολύ σημαντικό είναι για εκείνον που συνεργάζεται με νέα παιδιά, που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους κάθε μέρα όλο και περισσότερο.

Ο Σωτήρης Χατζάκης είπε χαρακτηριστικά: "Το Κόκκινο Ποτάμι έκανε μια εγγραφή στο συλλογικό συνειδητό γιατί η ποντιακή φυλή είναι μια αγαπημένη, πανίσχυρη φυλή του έθνους αυτού και έχει περάσει τα πάνδεινα. Είναι μια φυλή πιο κοντά στην αρχαία Ελλάδα και στη γλώσσα. Το πρώτο μέρος από τη σειρά είχε ένα μέρος δύσκολο. Σκοτώθηκαν πολλοί. Όσοι ζήσαμε λοιπόν, που ο Ζαχάρωφ σίγουρα θα ήταν ένας από αυτούς, ως έμπορος όπλων και έξω από τις εμπόλεμες ζώνες, συνεχίζουμε το δεύτερο μέρος, που αφορά στην πενταετία 1919-1924. Εκεί γίνεται η ανταλλαγή των πληθυσμών. Αυτοί οι άνθρωποι έρχονται στην Ελλάδα και αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα, τους διώχνουνε, τους λένε «τουρκόσπορους». Μετά από πολλά που συμβαίνουν, εκεί ξεκινά ένας νέος εμφύλιος. Έτσι περνούν μια δεύτερη δοκιμασία. Μέσα σε όλο αυτό, βλέπουμε όλα τα συναισθήματα: την μητρότητα, την αγάπη, ο έρωτας, όλα τα επώδυνα και οδυνηρά".

Όσον αφορά την συνεργασία με τον μοναδικό Μανούσο Μανουσάκη, ο Σωτήρης Χατζάκης ανέφερε χαρακτηριστικά στο gossip-tv: «Έχουμε τον καλύτερο δάσκαλο κοντά μας, τον Μανούσο Μανουσάκη, που είναι το κάτι άλλο: με τα αστεία του, το χιούμορ του, με τις απαιτήσεις του, την επιμονή του. Σε ένα καθημερινό γύρισμα, μπορεί, παραδείγματος χάρη, ο ωφέλιμος χρόνος να είναι 40 λεπτά και στον Μανούσο Μανουσάκη είναι 7. Δεν υπάρχει σκηνή που να μην την έχουμε γυρίσει 7, 10, 15, 20 φορές. Έχουμε λοιπόν αυτή τη σπουδαία προσωπικότητα κοντά μας και είμαστε ευγνώμονες. Όσον αφορά τα νέα παιδιά, χαίρομαι πάρα πολύ που εισέρχονται σε αυτήν την ιστορία και αντιλαμβάνονται καλύτερα τη ζωή και την ιστορία του... Θυμάμαι ήρθε μια φορά ένα παιδί 15 16 χρονών θα ήταν και μου είπε: Κύριε Ζαχάρωφ! Εγώ ντρεπόμουν που ήμουν πόντιος από τα ανέκδοτα και μετά το Ποτάμι, νιώθω μόνο υπερήφανος».

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved