Δελαπόρτας στο gossip-tv για Καραγιάννη: «Η Μάρθα ήταν κομμάτι της ζωής μου, σαν οικογένειά μου»
Gossip Specials

Δελαπόρτας στο gossip-tv για Καραγιάννη: «Η Μάρθα ήταν κομμάτι της ζωής μου, σαν οικογένειά μου»

Αποκλειστικό: Ο Μάκης Δελαπόρτας, λίγες ώρες μετά τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη, δεν μπορεί να πιστέψει πώς δεν θα αγκαλιάσει ξανά την αγαπημένη του φίλη, που εδώ και πολλά χρόνια είχαν γίνει πλέον οικογένεια, μιας και η σχέση τους είχε πάντοτε κάτι το ιδιαίτερο. 

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών το μεσημέρι της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου, με αποτέλεσμα το θέατρο και ο κινητογράφος να γίνουν πιο φτωχοί, μιας και επρόκειτο για μια πολύ σπουδαία ηθοποιό, που χάραξε την δική της πορεία στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Ο Μάκης Δελαπόρτας έμαθε ξαφνικά για τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη και σοκαρίστηκε, μιας και για εκείνον, η αείμνηστη ηθοποιός ήταν οικογένειά του, αφού είχαν περάσει μια ζωή μαζί. Ο ίδιος δεν μπορεί με λόγια να περιγράψει τα συναισθήματά του για την ηθοποιό, μιας και οι κοινές τους στιγμές είναι αμέτρητες.

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες, ο Μάκης Δελαπόρτας είχε κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αναρτώντας την τελευταία τους κοινή φωτογραφία και γράφοντας: "Η τελευταία φωτογραφία μας Μάρθα μου στο σπίτι σου, όταν αποφάσισες πλεον ν αποσυρθείς διακριτικά και με αξιοπρέπεια.... Είπες χόρτασα χειροκρότημα κι αγάπη.... Έφυγες γεμάτη.... ωστόσο αφήνεις ενα μεγάλο κενό τόσο στο θέατρο όσο και στις καρδιές μας.... Καλό ταξίδι στο φως αγαπημένη μου..."

Ο Μάκης Δελαπόρτας είπε αποκλειστικά στο gossip-tv λίγες ώρες μετά τον θάνατο της αείμνηστης ηθοποιού Μάρθας Καραγιάννη: "Σήμερα είμαι συγκλονισμένος. Έχω έρθει στην Κύπρο για την παρουσίαση του βιβλίου μου εδώ και έγινε και αυτό και αισθάνομαι πολύ περίεργα. Με πήραν τηλέφωνο και με ρωτήσανε και δεν ήξερα κάτι. Πήρα τηλέφωνο στο σπίτι της και έτσι το έμαθα, το επιβεβαίωσα και ήταν ένα τεράστιο σοκ για εμένα. Είναι μια μεγάλη απώλεια όχι μόνο για το θέατρο και τον κινηματογράφο αλλά και για την ζωή μου, για εμένα προσωπικά.

Η Μάρθα ήταν ένα κομμάτι της ζωής μου μια γυναίκα που στάθηκε δίπλα μου από τα πρώτα μου χρόνια στο θέατρο. Με τίμησε με τη φιλια της, την εμπιστοσύνη της, μου εμπιστεύτηκε το βιβλίο της ζωής της, τη βιογραφία της. Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορείς να τα προσπεράσεις τόσο ευκολα όσο και να έχεις γίνει φίλος με εναν άνθρωπο. Μαζί τις Πρωτοχρονιες, το Πάσχα, τα Χριστούγεννα, τις γιορτές. Με τον Δαλιανίδη, τον Βουτσά, με όλη αυτήν την υπέροχη παρέα του σινεμά.

Εγώ καθόμουν και τους άκουγα τα βραδιά που βγαίναμε έξω πραγματικά εκστασιασμένος γιατί είχαν έναν τρόπο ιδιαίτερο και ειδικά η Μάρθα να αφηγείται περιστατικά από τα γυρίσματα, από τη ζωή της στο θέατρο και εμένα μου άρεσε πάρα πολύ να τα ακούω όλα αυτά. Δεν μπορώ ούτε να τα ξεχάσω όλα αυτά ούτε και να τα προσπεράσω. Μου στοιχίζει ο χαμός της. Ήταν αναπάντεχος δεν ήταν κάτι που το περιμέναμε. Δεν ήταν πολύ επιβαρυμένη η κατάσταση της υγείας της. Δεν ήταν τόσο άσχημα που αναπόφευκτα η υγεία της θα οδηγούσε στον χαμό της. Είχε ξεκινήσει ένα πρόβλημα υγείας αλλά όχι έτσι. Για αυτό και όταν το άκουσα όλο αυτό συγκλονίστηκα γιατί δεν το περίμενα. Ένα ξαφνικό εγκεφαλικό που τελικά ήταν και μοιραίο"

"Η τελευταία φορά που την είδα ήταν λίγο πριν από το καλοκαίρι, αλλά είχα συνεχώς επικοινωνία και με εκείνη και με την Ντορα, την συγκάτοικο της. Όταν την είδα και την τελευταία φορά που της μίλησα ήταν σε καλή κατάσταση. Είναι σίγουρα δύσκολο όλο αυτό που συμβαίνει τώρα γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι κομμάτια της ζωής μου δεν είναι απλοί γνωστοί και συνεργάτες μου. Επειδή έχω χάσει τους δικούς μου εδώ και πολλά χρόνια, αυτοί οι άνθρωποι εμένα είναι οικογένεια μου. Ένας ένας που φεύγει είναι για όλους εμάς ένα ξερίζωμα ψυχής, έτσι αισθάνομαι".

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved