Έχετε δει τον γιο της Κοραλίας Καράντη που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Καλημέρη; Κούκλος!
Gossip Specials

Έχετε δει τον γιο της Κοραλίας Καράντη που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Καλημέρη; Κούκλος!

Αν η μαμά είναι μία από τις ομορφότερες ηθοποιούς του ελληνικού θεάτρου και ο μπαμπάς από τους γοητευτικότερους άντρες της σόουμπιζ, μάλλον το DNA δεν μπορεί να κάνει λάθος! 

Και στην περίπτωση του γιου της Κοραλίας Καράντη και του Τζώννυ Καλημέρη, σίγουρα δεν έχει κάνει απολύτως κανένα λάθος καθώς πρόκειται για έναν πολύ γοητευτικό νέο.

Ο Εδουάρδος Καλημέρης, είναι σήμερα 27 χρονών και έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του που ακολούθησε στο εξωτερικό για περίπου πέντε χρόνια.

Πλέον βρίσκεται στην Ελλάδα και μοιράζει τον χρόνο του στη δουλειά του αλλά και με τους δικούς του ανθρώπους, τη μητέρα του και τον πατέρα του που τον υπεραγαπούν.

"Τον αποχωρίζοµαι πρώτη φορά και είναι δύσκολο για µένα. Τον µεγάλωσα µόνη, παρόλο που ο Τζώννυ είναι εξαιρετικός πατέρας και έχουμε πολύ καλή σχέση", είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της το 2014 η Κοραλία Καράντη την εποχή που εκείνος είχε φύγει για τις σπουδές του στο εξωτερικό.

Ο Εδουάρδος, παρ' όλο που είναι παιδί χωρισμένων γονιών, διατηρεί άψογες σχέσεις και με τους δύο και μάλιστα τούς έχει και αδυναμία όπως βέβαια και εκείνοι στον γιο τους.

Προσφάτως λοιπόν, (3/11), ο Εδουάρδος δεν θα μπορούσε να λείπει από τη θεατρική πρεμιέρα της μαμάς του που έγινε στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη για την παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου». Ήταν μάλιστα ο πρώτος άνθρωπος που έσπευσε να τη συγχαρεί για την ερμηνεία της, με εκείνη να πέφτει στην αγκαλιά του και να χαμογελά από ευτυχία που τον είχε κάνει περήφανο.

Δείτε παρακάτω φωτό τους:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved