Θέατρο Αθηνά: Ο Χρανιώτης στο gossip-tv: «Αγαπιόμαστε πολύ όλοι μας και αυτό βγαίνει στη σκηνή»
Gossip Specials

Θέατρο Αθηνά: Ο Χρανιώτης στο gossip-tv: «Αγαπιόμαστε πολύ όλοι μας και αυτό βγαίνει στη σκηνή»

Αποκλειστικό: Το βράδυ της Τετάρτης (23-11) πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η  επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Τέλειοι ξένοι", με τον Γιώργο Χρανιώτη να μιλά με μεγάλο ενθουσιασμό για τον ρόλο του, αλλά και τους υπόλοιπους συνεργάτες του από τον θίασο. 

Ο ηθοποιός είναι ιδιαίτερα αγαπητός και πάνω στη σκηνή τον είδαμε να ξεδιπλώνει τον κωμικό εαυτό του και το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει λατρέψει τον χαρακτήρα που υποδύεται.

Ο Γιώργος Χρανιώτης είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της παράστασης "Τέλειοι Ξένοι", που παρακολουθούμε φέτος στο πλήρως ανακαινισμένο θέατρο Αθηνά, σε μετάφραση της αγαπημένης Ελεονώρας Μελέτη, ενώ την σκηνοθετική επιμέλεια έχουν αναλάβει ο Πέτρος Λαγούτης και ο Γιώργος Πυρπασόπουλος. Όλοι οι ηθοποιοί μεταξύ τους έχουν δέσει μοναδικά, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό, μιας και στην σκηνή υποδύονται μια παρέα επτά ατόμων, και αυτό γίνεται και πράξη εκτός παράστασης.

Λίγα λόγια για την παράσταση....

Οι "Τέλειοι Ξένοι", μια παραγωγή που έχουμε συναντήσει σε μεταφορά στον κινηματογράφο, "παίρνει σάρκα και οστά" την φετινή σεζόν στο θέατρο Αθηνά και η αλήθεια είναι ότι από τις πρωτες παραστάσεις, το κοινό δείχνει να την έχει αγαπήσει πολύ και αυτό γιατί αντικατοπτρίζει με έναν ιδιαίτερο τρόπο την σύγχρονη εποχή.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ιστορία πάνω στην οποία βασίζεται το έργο είναι ένα παιχνίδι με smartphones, με μια παρέα ατόμων που καταλήγουν στο τέλος αποξενωμένοι, μόνο και μόνο επειδή γνωστοποιήθηκαν οι δημοσιεύσεις των κινητών τους σε όλους!

Ο Γιώργος Χρανιώτης υποδύεται έναν φρεσκοπαντρεμένο νέο, που με την σύζυγό του (Ντάνη Γιαννακοπούλου) έχουν μόλις ξεκινήσει την προσπάθεια για να κάνουν ένα παιδί. Όμως το κινητό του δείχνει να τον προδίδει απόλυτα στο τέλος, μιας και αποκαλύπτεται ότι διατηρεί παράλληλη σχέση με μια συνάδελφό του, η οποία και αντιλαμβάνεται ότι είναι έγκυος. Επιπρόσθετα, από τα όλα όσα παρακολουθούμε, έχει ακόμα μια ερωτική σχέση με την γυναίκα ενός εκ των καλύτερών του φίλων, την οποία και υποδύεται η Κατερίνα Μισιχρώνη.

Ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός για τον ρόλο του στην παράσταση, τη σχέση που έχουν μεταξύ τους όλοι οι ηθοποιοί, αλλά και για την σχέση που έχει ο ίδιος στην καθημερινότητά του με το κινητό του τηλέφωνο.

Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: "Χαιρόμαστε που τελείωσε η επίσημη πρεμιέρα, γιατί καλώς ή κακώς πάντα υπάρχει ένα δημιουργικό άγχος. Είναι οι φίλοι μας από κάτω, οι συνάδελφοί μας, άνθρωποι που αγαπάμε και εκτιμάμε και νομίζω ότι τελείωσε αναίμακτα και πολύ ωραία. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι... Προσωπικά, προσπαθώ να μην έχω πολύ έντονη σχέση με το κινητό μου στην καθημερινότητα και όταν βλέπω ότι κολλάω περισσότερο, γιατί υπάρχουν και αυτές οι στιγμές, νευριάζω και αποφασίζω να το παρατήσω.

Ευτυχώς ένα ένα καλό. Διαβάζω πολλά βιβλία από πολύ μικρός και νιώθω ότι οι άνθρωποι από τότε που βγήκαν τα smartphones διαβάζουν λιγότερο σε σχέση με το παρελθόν, οπότε εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω καλύτερο και να μην ξεφεύγω πολύ. Όταν με πιάνουν τύψεις και ενοχές, το αφήνω και πιάνω ένα βιβλίο.

Εγώ έχω αισθανθεί ότι έχω υπάρξει αγενής και φυσικά και ότι οι άλλοι έχουν υπάρξει αγενείς απέναντί μου. Όταν είμαι σε μια παρέα, θέλω να έχω την προσοχή του άλλου, την αποκλειστικότητα. Είναι ωραίο και κάνουμε παρέα δυο τρία άτομα, αλλά όχι ξαφνικά να γίνουμε 15, μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν μερικές συσκευές ανάμεσά μας. Από τους δικούς μου ανθρώπους έχω απαιτήσεις και πάντοτε το εκφράζω...

Στην παράσταση τη δική μας δεν υπάρχει ο "βλάκας". Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν υπάρχει κανείς στον θίασο τον οποίο να μην τον θέλουμε, είμαστε όλοι μαζί σε αυτό. Το λέω έτσι επειδή υπάρχουν πολλές δουλειές που ένα άτομο ή παραπάνω δεν είναι αυτό που θα θέλαμε. Εδώ με όλους τους υπόλοιπους ηθοποιούς, δεν μπορώ να πω πώς είμαστε φίλοι, γιατί και αυτό είναι δύσκολο, αλλά περνάμε πολύ ωραία, αγαπιόμαστε και σεβόμαστε ο ένας την δουλειά του άλλου. Για αυτό και το αποτέλεσμα πάνω στην σκηνή είναι αυτό που είναι"

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved