Αποκλειστικό: The Voice- Το τραγούδι της μικρής Εβελίνας που έκανε την Έλενα Παπαρίζου να δακρύσει!
Gossip Specials

Αποκλειστικό: The Voice- Το τραγούδι της μικρής Εβελίνας που έκανε την Έλενα Παπαρίζου να δακρύσει!

Αποκλειστικό: Το gossip-tv βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 11 Μαρτίου 2023 στον μεγάλο τελικό του The Voice Of Greece, με το κοινό να απολαμβάνει την βραδιά μαζί με τους τέσσερις coaches, την λαμπερή Φαίη Σκορδά, αλλά και τους επτά διαγωνιζόμενους, που έβαλαν τα δυνατά τους, για να κατακτήσουν την νίκη και το μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο. 

Πολλά ήταν εκείνα που είδαμε και ακόμα περισσότερα όσα καταγράψαμε, ενώ στο τέλος της βραδιάς νικήτρια αναδείχθηκε η 17χρονη Μαρία Σακελλάρη, από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Το βράδυ του Σαββάτου 11 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό στάδιο Γαλατσίου ο φαντασμαγορικός τελικός του The Voice Of Greece, με όλους τους παρευρισκόμενους να ανυπομονούν για το αποτέλεσμα στο τέλος της βραδιάς, μιας και με τους συγκεκριμένους επτά διαγωνιζόμενους, όπως δήλωσε αποκλειστικά η Βάλια Χατζηθεοδώρου στο gossip-tv: "Δεν υπήρχε φαβορί'.

helenapaparizouofficial_334839803_930187851563897_6113204727892271201_n.jpg

Λίγο πριν από την έναρξη του live για τον μεγάλο τελικό, οι coaches, Έλενα Παπαρίζου, Κωνσταντίνος Αργυρός, Πάνος Μουζουράκης, Σάκης Ρουβάς, αλλά και η Φαίη Σκορδά βρέθηκαν επί σκηνής για τις τελευταίες λεπτομέρειες ενώ στη σκηνή ξαφνικά εμφανίστηκε ένα μικρό κοριτσάκι, η Εβελίνα, η οποία επεφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη. Η μικρή πήρε το μικρόφωνο και ξεκίνησε να τραγουδά το τραγούδι της Celine Dion "My heart will go on"και μάγεψε τόσο το κοινό που παρευρισκόταν, όσο και τους υπόλοιπους.

39cac466-the-voice-telikos-(6).jpeg

Μόλις ολοκλήρωσε το τραγούδι της, η Έλενα Παπαρίζου πήγε προς το μέρος της, και την καταχειροκρότησε συγκινημένη, λέγοντάς της ότι έχει πολύ μεγάλο ταλέντο, ενώ την ρώτησε για το αν θα δήλωνε συμμετοχή, αν γινόταν The Voice Junior, με την μικρή να της απαντάει πώς ναι. Η Έλενα την αγκάλιασε και λίγο αργότερα επέστρεψε συγκινημένη στη θέση της.

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που απέσπασε αποκλειστικά το gossip-tv:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved