Η Ζωζώ Σαπουντζάκη σε τρελά κέφια! Το ζεϊμπέκικο και το τραγούδι
Gossip Specials

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη σε τρελά κέφια! Το ζεϊμπέκικο και το τραγούδι

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι η χαρά της ζωής. Η Ζωζώ, στα 89 της χρόνια, αποδεικνύει ότι δεν πρέπει να το βάζεις κάτω και να ζεις τη ζωή κάθε μέρα.

Η ηθοποιός βρέθηκε με τον σύντροφό της, Πύρρο Αναγνωστόπουλο, με τον οποίο είναι σε σχέση από τα μέσα του 1990, και τον σκηνοθέτη Όμηρο Ευστρατιάδη, σε γνωστό στέκι του Παλαιού Φαλήρου, και συγκεκριμένα στο μαγαζί, Οι γεύσεις του Διογένη, όπου εμφανίζεται ο Φράνκο Αλφόνσο.

0938_ZOZO_SAPOYNTZAKI_1132023.jpg

Με τον σύντροφό της, Πύρρο Αναγνωστόπουλο

Φορώντας ένα παντελόνι και μπερέ με πούλιες, λαμέ πουκάμισο και μπλε νύχια η βασίλισα της νύχτας δεν πέρασε απαρατήρητη. Ο Φράνκο Αλφόνσο, με το που είδε τη Ζωζώ Σαπουντζάκη, της έδωσε το μικρόφωνο και εκείνη δεν του χάλασε χατίρι και ερμήνευσε αγαπημένα της τραγούδια. Με το μπριο και το κέφι της η αγαπημένη σε όλους μας Ζωζώ, ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε ζεϊμπέκικο έτσι όπως μόνο εκείνη ξέρει, με τους θαμώνες του μαγαζιού να την αποθεώνουν.

0991_FRANKO_ALFONSO_ZOZO_SAPOYNTZAKI_1132023.jpg

Φράνκο Αλφόνσο- Ζωζώ Σαπουντζάκη

Η Ζωζώ, άλλωσε, ποτέ δεν πέρασε απαρατήρητη. Ήταν και είναι μια γυναίκα- φωτιά. Δεν είναι τυχαίο που ο Αριστοτέλης Ωνάσης είχε δηλώσει ότι έτρεμε όταν τη φίλησε και ο Σταύρος Νιάρχος είπε ότι δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη γοητεία της.

Δείτε φωτογραφίες από τη βραδινή της έξοδο και το χορό της.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved