Ευγενία Δημητροπούλου: Το ζεστό και με vintage στοιχεία σπίτι όπου ζει με την οικογένειά της
Gossip Specials

Ευγενία Δημητροπούλου: Το ζεστό και με vintage στοιχεία σπίτι όπου ζει με την οικογένειά της

H Ευγενία Δημητροπούλου έχει κάθε λόγο να δηλώνει ευτυχισμένη και να το αντανακλά και σε κάθε της εμφάνιση αφού έχει δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια. 

Μαζί με τον νευροχειρουργό σύζυγό της Στέλιο Βλατάκη έχουν όσα έψαχναν και οι δύο στη ζωή. Και η ευτυχία τους αυτή και η πληρότητα ήρθε σε ακόμα μεγαλύτερες δόσεις όταν στη ζωή τους ήρθε και η κόρη τους, Εύα. Ένα όμορφο και γλυκύτατο κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε που υιοθέτησαν και που είναι πλέον η μικρή τους πριγκίπισσα.

Το ζευγάρι μαζί με το κοριτσάκι του ζει σε ένα άνετο σπίτι όπου η κομψότητα και το elegance είναι διάχυτα σε κάθε σημείο του.

Προφανώς η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς Γλυκάνισος ήθελε το σπίτι της να αποπνέει ζεστασιά, ηρεμία και να είναι φυσικά και λειτουργικό.

Έτσι, στα πατώματα κυριαρχεί το ξύλο, τα χρώματα είναι σε πιο γήινες αποχρώσεις που αναμειγνύονται άψογα με το γκρί και το κρεμ ενώ τα vintage στοιχεία δίνουν μία ξεχωριστή πινελιά στη λιτή διακόσμηση.

Η βιβλιοθήκη με τα στοιβαγμένα βιβλία και οι πολύχρωμοι πίνακες που κοσμούν τους τοίχους χαρίζουν στους κοινόχρηστους χώρους μία ακόμα πιο ζεστή και πρόσχαρη ατμόσφαιρα όμως το δωμάτιο εκείνο που στέκεται κανείς είναι ξεκάθαρα το παιδικό καθώς η μικρή Εύα ήθελαν οι γονείς της να κοιμάται σε ένα δωμάτιο όνειρο!

Έτσι, οι τοίχοι είναι στολισμένοι με υπέροχες παιδικές φιγούρες ενώ το ροζ και τα παλ χρώματα κυριαρχούν, με το φυσικό ξύλο στα έπιπλα να κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved