Το gossip-tv έχει γενέθλια! 14 χρόνια και συνεχίζουμε...
Gossip Specials

Το gossip-tv έχει γενέθλια! 14 χρόνια και συνεχίζουμε...

Δέκα τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την Day 1 που το gossip-tv βγήκε στον «αέρα» και ξεκίνησε ένα ταξίδι που όλοι εμείς ελπίζουμε να κρατήσει για πολλά πολλά χρόνια ακόμα... 

Όλα αυτά τα δεκατέσσερα χρόνια συνέβησαν πολλά. Πάρα πολλά. Και άλλαξαν πάρα πολλά. Η εξέλιξη άλλωστε επιβάλλει αυτές τις αλλαγές.

Μόνο ένα έμεινε, όμως, ίδιο: Ο στόχος του gossip-tv να προσφέρει άμεση και έγκυρη ενημέρωση στο καλλιτεχνικό ρεπορτάζ και σε θέματα lifestyle.

Αποκλειστικότητες, συνεντεύξεις, αφιερώματα, αποκαλύψεις, ατέλειωτες φωτογραφίες από λαμπερά events, backstage τηλεοπτικό ρεπορτάζ, ρεπορτάζ στον δρόμο, δηλώσεις προσώπων της επικαιρότητας, έρωτες, άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής των celebrities που τους παντρέψαμε, τούς χωρίσαμε, ήμασταν εκεί στη γέννηση του πρώτου και του δεύτερου και του τρίτου -κάποιες φορές- παιδιού τους...

gossip_14_B.jpg

Ήμασταν εκεί σε κάθε στιγμή τους, καλή ή δύσκολη...

Αυτό υπήρξε -και συνεχίζει να είναι- το «μενού» όλα αυτά τα χρόνια της ενεργής παρουσίας του gossip-tv στον χώρο που έγινε πλέον συνώνυμο της έγκυρης ενημέρωσης σε θέματα lifestyle.

Αυτά τα 14 χρόνια που πέρασαν ήταν γεμάτα δημιουργικότητα και δίψα για ενημέρωση. Γεμάτα επίσης από την αγάπη και την υποστήριξη όλων εσάς που διαβάζετε καθημερινά το gossip-tv.

Σήμερα γιορτάζουμε μαζί σας τα γενέθλιά μας και σας ευχαριστούμε για την αφοσίωσή σας όλα αυτά τα χρόνια, με την ίδια δέσμευση και στόχο που έχουμε κάθε χρόνο που περνά: Να σας ενημερώνουμε έγκυρα και έγκαιρα για όλα όσα συμβαίνουν στον αστραφτερό κόσμο της ελληνικής showbiz αλλά και της τηλεόρασης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved