Μαρία Μπέη: Τότε και τώρα! Πόσο έχει αλλάξει από το 2020 που την πρωτογνωρίσαμε;
Gossip Specials

Μαρία Μπέη: Τότε και τώρα! Πόσο έχει αλλάξει από το 2020 που την πρωτογνωρίσαμε;

Φέτος, όσοι παρακολούθησαν ριάλιτι παιχνίδια, θα ένιωσαν έστω και μία στιγμή σαν να ζούσαν... déjà vu αφού από τη μία το Survivor All Star όπου είδαμε παίκτες ακόμα και από το 2017 και από την άλλη το MasterChef με διαγωνιζόμενους από το παρελθόν, τους θύμισαν ένδοξες στιγμές της τηλεόρασης προηγούμενων χρόνων. 

Ευτυχώς για τους τηλεθεατές, η Μαρία Μπέη ήταν μία ευχάριστη έκπληξη της μικρής οθόνης φέτος μιας και μας έκανε να νιώσουμε ότι για τρία χρόνια (από το 2020 έως το 2023) έκανε ένα μικρό διάλειμμα για να επιστρέψει τηλεοπτικά και να συνεχίσει τις μαγειρικές της περιπέτειες.

Πόσο άλλαξε όμως η Μαρία Μπέη αυτά τα τρία χρόνια;

Η απάντηση είναι... απολύτως καθόλου!

Ίδια και απαράλλαχτη! Η όμορφη σεφ δεν άλλαξε ούτε στο παραμικρό. Ακόμα και τα πλούσια μαύρα μαλλιά της, συνεχίζει να τα χτενίζει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Στο στυλ της παραμένει πάντα κομψή ενώ ακόμα και στο μακιγιάζ, γνωρίζοντας πολύ καλά τι ακριβώς της πηγαίνει, δεν έχει αλλάξει ούτε καν νούμερο κόκκινου κραγιόν ή μάρκα! Τόσο ίδια παραμένει, μιας και εκτός από το γεγονός ότι δεν της αρέσουν οι αλλαγές, έχει καταλήξει εδώ και καιρό σε όλα αυτά που της αρέσουν και της πηγαίνουν.

Όσο για τον χαρακτήρα της, παραμένει το ίδιο δυναμική, πεισματάρα και μαχητική για όσα θέλει να κατακτήσει, μόνο που πλέον είναι πιο ώριμη για να διεκδικήσει σωστά όσα ονειρεύεται. Γι' αυτό και φέτος η Μαρία Μπέη έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό, διεκδικώντας επάξια το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού και φυσικά τον τίτλο της MasterChef 2023 που τόσο πολύ λαχταρούσε!

Δείτε φωτογραφίες της τότε και τώρα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved