Ελένη Φουρέιρα: 17 χρόνια πορείας μέσα από φωτογραφικό flashback! Δεν θα πιστεύετε πώς ήταν το 2006!
Gossip Specials

Ελένη Φουρέιρα: 17 χρόνια πορείας μέσα από φωτογραφικό flashback! Δεν θα πιστεύετε πώς ήταν το 2006!

Η Ελένη Φουρέιρα παίζει ενεργό ρόλο στον καλλιτεχνικό χώρο εδώ και περίπου 17 χρόνια. Εσείς τη θυμάστε στα πρώτα της βήματα;

Η Ελένη Φουρέιρα ξεκίνησε δειλά-δειλά την πορεία της στον καλλιτεχνικό χώρο και όπως η ίδια έχει αποκαλύψει σε παλιότερες συνεντεύξεις της στα πρώτα της βήματα φρόντισε να κάνει εκκεντρικές εμφανίσεις ράβοντας μόνη της μαζί με τη μητέρα της τα ρούχα της.

Από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις της on stage, η Ελένη κατάφερε να μας πείσει πως δεν είναι απλά και μόνο μία καλή ερμηνεύτρια. Χορός, τραγούδι, κέφι και μία μοναδική παρουσία σε οποιαδήποτε σκηνή και αν ανέβαινε.

Αρχικά έκρυψε την καταγωγή της από την Αλβανία, εξηγώντας αργότερα τους λόγους που είχε κάνει κάτι τέτοιο. Κανείς όμως δεν έμεινε εκεί. Ειδικά οι fan της, της συγχώρεσαν τα πάντα ακολουθώντας την από τότε παντού.

Λίγοι τη θυμούνται στα πρώτα της βήματα. Ήταν και τότε όμορφη και εντυπωσιακή, όμως σίγουρα δεν είχε καμία σχέση με τη σταρ του σήμερα.

Εμείς κάναμε ένα φωτογραφικό flashback από το 2006 μέχρι σήμερα και σας θυμίζουμε την Ελένη του χθες και του τώρα. Δείτε την στην παρακάτω Gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved