Top 5: Οι δύσκολες ώρες του Αντώνη Κανάκη, το μυστήριο με τον θάνατο Χρονοπούλου & η Νικολούλη
Gossip Specials

Top 5: Οι δύσκολες ώρες του Αντώνη Κανάκη, το μυστήριο με τον θάνατο Χρονοπούλου & η Νικολούλη

Τοπ 5: Την εβδομάδα που πέρασε μείνατε για ακόμα μία φορά πιστοί στην καθημερινή σας συνήθεια να παρακολουθείτε την επικαιρότητα μέσα από το gossip-tv! 

Και δεν το λέμε εμείς, τα νούμερα μιλούν από μόνα τους αφού σύμφωνα με τα «κλικ» σας, μπορέσαμε και εμείς να διαπιστώσουμε ποια είναι τα ενδιαφέροντά σας και να αφουγκραστούμε τις ανάγκες του κάθε ένα από εσάς για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Την εβδομάδα που πέρασε, υπήρξαν κάποια καυτά θέματα της επικαιρότητας που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον σας και ήταν τα εξής:

1 Δύσκολες ώρες για τον Αντώνη Κανάκη: «Με πήρε η γυναίκα του και έκλαιγε. Σήμερα έγινε η κηδεία του»

Ο Αντώνης Κανάκης δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι ο Παναγιώτης Σταματόπουλος, φίλος και συνεργάτης του για χρόνια, δεν είναι πια στη ζωή.

Ο παρουσιαστής βρήκε μια αναπάντητη κλήση στο κινητό του από εκείνον και χάρηκε πολύ. Όταν όμως τον κάλεσε πίσω, δεν απάντησε ποτέ. Η σύζυγός του, επικοινώνησε μαζί του και τον ενημέρωσε ότι είχε φύγει από τη ζωή. Ο πόνος του ήταν ανείπωτος.

kanakis.jpg


Ο Αντώνη Κανάκης, με ένα σπαρακτικό μήνυμα, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για την τραγική είδηση και την κακή ψυχολογική του κατάσταση.

Διαβάστε εδώ

2 Ο άνθρωπος που βρήκε πρώτος τη Χρονοπούλου: «Δεν ανέβηκε σε σκάλα, ούτε πήγε να αλλάξει κουρτίνες»

Ο στενός φίλος της Θωμάς Χούντας ο οποίος ήταν και ο πρώτος άνθρωπος που βρήκε τη Μαίρη Χρονοπούλου πεσμένη μέσα στο σπίτι της μετά από το σοβαρό ατύχημα που είχε, ξεκαθάρισε με τηλεοπτικές του δηλώσεις τι ακριβώς της είχε συμβεί τη μοιραία εκείνη μέρα του ατυχήματός της.

xronopoulou-xountas.jpg

Όπως είπε ο ίδιος άνθρωπος, η Μαίρη Χρονοπούλου τον τελευταίο καιρό είχε ταλαιπωρηθεί πολύ και είχε κουραστεί από μια σειρά κακοτυχιών που την ακολουθούσαν όσον αφορά το πρόβλημα υγείας της. Ο θάνατός της, βύθισε στο απόλυτο πένθος όλους όσοι τη γνώριζαν και τη συναναστρέφονταν, ειδικά τους φίλους της.

Διαβάστε εδώ όλο το ρεπορτάζ

3 Θανάσης Βισκαδουράκης: «Με έδιωξαν τον Ιούλιο από το σπίτι που έμενα»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης νιώθει «γεμάτος» από την οικογενειακή ευτυχία που βιώνει και παραδέχτηκε στην εκπομπή, Ελένη με την Ελένη Μενεγάκη ότι του λείπει η τηλεόραση.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» ο Θανάσης Βισκαδουράκης είπε πως η ψυχοθεραπεία του είναι η καθημερινότητά του, ο γιος του και η γυναίκα του.

Viskadourakis-kakokairia.jpg

Ο ηθοποιός είπε πως κάθε βράδυ με τον γιο του κάνουν προσευχή και ευχαριστούν τον θεό για το φαγητό και τα καθαρά σεντόνια που κοιμούνται.

«Για μένα αυτά είναι ευτυχία. Ο θεός με αξίωσε στα 55 να νοικιάσω ένα μεγάλο σπίτι 100 τετραγωνικών. Με έδιωξαν τον Ιούλιο από το σπίτι που έμενα. Ο γιος μου πηγαίνει β’ Δημοτικού. Μου έχει ομορφύνει τη ζωή και μου έχει χαλαρώσει την ψυχή. Ο γιος μου είναι δάσκαλος για μένα. Μέχρι να μεγαλώσω δεν είχα δάσκαλους, γονείς… δεν είχα τίποτα» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ όλα όσα είπε ο ηθοποιός...

4 Αγγελική Νικολούλη για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Εγώ και εκείνη πάντως ξέρουμε…»

H εκπομπή, Φως στο τούνελ ξεκινά την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου και με αφορμή την πρεμιέρα η Αγγελική Νικολούλη έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

Φέτος στις διακοπές τι σου έλεγε ο κόσμος που σε συναντούσε για τις υποθέσεις που απασχόλησαν την εκπομπή τη σεζόν που πέρασε;

«Μιλήσαμε για υποθέσεις, για τις ομορφιές του τόπου τους, μέχρι και για χορό με σήκωσαν. Με βλέπουν χρόνια τώρα ως δικό τους άνθρωπο. Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από το να εισπράττεις την αγάπη από πρόσωπα που συναντάς για πρώτη φορά.

nikolouli-kentriki.jpg

Είναι ένα από τα θετικά στοιχεία της δύσκολης δουλειάς του Τούνελ. Όλοι βέβαια με ρωτούσαν για την πολύκροτη ιστορία της μητέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα.» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στο περιοδικό ΟΚ! που τις τελευταίες τρεις δεκαετίες έχει εντοπίσει περισσότερους από 1.800 αγνοούμενους σε 950 εκπομπές.

Διαβάστε εδώ όλα όσα είπε η γνωστή δημοσιογράφος...

5 Γεωργιάννα Νταλάρα: Ο κρυφός γάμος της κόρης του Νταλάρα με ηθοποιό, η υποκριτική και η ζωγραφική

Η Γεωργιάννα Νταλάρα σε ηλικία μόλις 34 ετών έχει τραβήξει μια ήδη επιτυχημένη πορεία στο χώρο της Τέχνης.

Καθώς εκτός από ταλέντο στην υποκριτική, έχει και στη ζωγραφική μέσα από την οποία συστήνει μια στάση ζωής, όπως λέει.

ntalara-(7).jpg

Η Γεωργιάννα Νταλάρα σπούδασε Θέατρο και Λογοτεχνία πρώτα στο Brown University και μετά στη RADA. Είναι επίσης Certified Yoga Teacher και διδάσκει γιόγκα από το 2020. Με τη ζωγραφική ασχολήθηκε συνειδητά από το Λύκειο και με διάλειμμα το διάστημα των σπουδών της, έπιασε το νήμα ξανά το 2014.
Από το 2020, η ζωγραφική, μαζί με τη φιλοσοφία της γιόγκα, αποτελούν το δίπολο της απασχόλησής της, συνδυάζοντας μία σύνδεση μεταξύ τους, που συστήνει μια στάση ζωής.

Διαβάστε εδώ όλο το άρθρο...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved