Top 5: Μία ανακοίνωση εγκυμοσύνης, η αλλαγή στην εμφάνιση του Τσαρούχα & οι κουραμπιέδες της Βανδή
Gossip Specials

Top 5: Μία ανακοίνωση εγκυμοσύνης, η αλλαγή στην εμφάνιση του Τσαρούχα & οι κουραμπιέδες της Βανδή

Για την προτελευταία εβδομάδα του χρόνου, συγκεντρώσαμε τα τοπ 5 θέματα που σας απασχόλησαν και διαβάσατε περισσότερο! 

Μία εγκυμοσύνη, η ανανέωση ενός πολύ αγαπημένου προσώπου της μικρής οθόνης, μία viral συνταγή, ένας δικαστικός αγώνας που έληξε με νικητές και ηττημένους αλλά και ένα θέμα που μας ξύπνησε όμορφες αναμνήσεις από το παρελθόν ήταν τα θέματα που σας απασχόλησαν την εβδομάδα που φεύγει.

Ας τα δούμε αναλυτικά:

Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσα από τη φετινή Χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειας

Ξανά έγκυος και το ανακοίνωσε τρυφερή και απροσδόκητα.

Το τέταρτο παιδί της περιμένει η Χίλαρι Νταφ και το ανακοίνωσε μέσα από μια τρυφερή φωτογραφία.

below_60_1699280355_3230120200271665650_55662601893.jpg

Πιο συγκεκριμένα, λόγω των ημερών, η ηθοποιός και τραγουδίστρια, πόζαρε με τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της και τον σύζυγό της, κρατώντας τρυφερά την -αρκετά- φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Η αλλαγή στην εμφάνιση του Τσαρούχα που άφησε άφωνη τη Μενεγάκη & το άγνωστο ταξίδι με τον Μάκη

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε προ ημερών ο ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας και άφησε άφωνη την παρουσιάστρια με την εμφάνισή του

menegaki-tsarouxas.jpg

Η Ελένη μόλις τον είδε ξετρελάθηκε με την εμφάνισή του.

«Μου θυμίζεις όπως ήσουν παλιά… Είσαι σαν ροκ σταρ» του είπε για να απαντήσει ο ηθοποιός χαμογελώντας ότι έχει ξανανιώσει.

Στην αρχή ο Πασχάλης Τσαρούχας μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τα ταξίδια που έχει κάνει αλλά κι αυτά που θα ήθελε να κάνει.

«Συνήθως πηγαίνω ταξίδια με την μοτοσυκλέτα και μακρινά».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σε όλες τις σημαντικές οικογενειακές στιγμές η Δέσποινα Βανδή φροντίζει να περιποιείται την οικογένεια της και να μοιράζεται υλικό μέσα από τα social media.

vandi-1-94.jpg

vandi-1-94

Η τραγουδίστρια είναι λάτρης της παράδοσης και ασφαλώς μας έχει χαρίσει την δική της συνταγή για κουραμπιέδες η οποία έχει γίνει Viral.

Η Δέσποινα, είχε φτιάξει στο παρελθόν, τους καταπληκτικούς της κουραμπιέδες και όπως μας είχε ενημερώσει μύρισε όλο το σπίτι. Πρόκειται για μια συνταγή που κάθε χρόνο οι χρήστες ψάχνουν στο διαδίκτυο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πολύνα Γκιωνάκη:Η υποκριτική ήταν για εκείνη μονόδρομος. Και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού κληρονόμησε το αστείρευτο ταλέντο του πατέρα της, Γιάννη Γκιωνάκη.

1702483214845-576949502-gkionakis-(9).jpg

Όπως ήταν αναμενόμενο, το άστρο της δεν άργησε να λάμψει, με την ίδια να ερμηνεύει πολλούς σπουδαίους ρόλους στο νεοελληνικό θέατρο.

Η Πολύνα Γκιωνάκη μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για το αν αισθάνθηκε ποτέ το βάρος του επίθετου της ενώ αναφέρθηκε και στην εποχή που ο πατέρας της είχε δικαστική περιπέτεια με τη μητέρα του Φοίβου, Αφροδίτη Κοζανιτά που έγινε τη δεκαετία του ’80 αφού ο ηθοποιός την είχε πυροβολήσει πάνω σε καβγά τους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Στο συγκεκριμένο σπίτι γυρίστηκε μία από τις πιο εμβληματικές ταινίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου που προβλήθηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 1965.

Η ταινία «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα», με πρωταγωνιστές τον Αντώνη Κοκοβίκο, κατά κόσμον Γιώργο Κωνσταντίνου και την Ελενίτσα Κοκοβίκου, τη Μάρω Κοντού, παραμένει μέχρι και σήμερα, δεκαετίες μετά η αγαπημένη πολλών.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved