Top 5: Ο γιος του Καλογήρου, η περιπέτεια υγείας του Διονυσίου & η εικόνα της Τόνιας Καζιάνη σήμερα!
Gossip Specials

Top 5: Ο γιος του Καλογήρου, η περιπέτεια υγείας του Διονυσίου & η εικόνα της Τόνιας Καζιάνη σήμερα!

Top 5: Ξεχωριστά και πολύ ενδιαφέροντα ήταν τα θέματα που αναδείξατε με τα «κλικ» σας την εβδομάδα που πέρασε... 

Απαιτητική η επικαιρότητα των ημερών που διανύουμε και όλοι εσείς αναδείξατε τα θέματα που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον σας...

Ας τα δούμε ένα προς ένα:

1 Έτσι είναι σήμερα ο γιος του Σπύρου Καλογήρου - Είναι παίκτης στον Μονομάχο του Φερεντίνου

Παίκτης στο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος είναι ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού Σπύρου Καλογήρου.

Ο Κωνσταντίνος Καλογήρου, είναι πάρα πολύ καιρό στο παιχνίδι και τον βλέπουμε σε όλα τα επεισόδια καθώς δεν έχει έρθει ακόμα η σειρά του να παίξει ως μονομάχος. Παρόλα αυτά δίνει τον καλύτερό του εαυτό κάθε φορά και διεκδικεί μια θέση μέχρι το τέλος προκειμένου να πάρει κάποιο χρηματικό ποσό εάν χάσει ο εκάστοτε μονομάχος.

e3faf60b-monomaxos.jpg

Τις πρόσφατες δηλώσεις του γιου της, σχολίασε με χιούμορ μέσα από την εκπομπή της η Μαρία Μπακοδήμου.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Γεια σου απάντησε με επική ατάκα όταν οι συνεργάτες της, σχολίασαν στον «αέρα» της εκπομπής τις πρόσφατες δηλώσεις του γιου της, Άρη Αργυρόπουλου.

mpakodimou-gios-(4).jpg

«Η μητέρα μου αποδέχτηκε τον όρο της «πιο περιζήτητης πεθεράς στην Ελλάδα» άλλα δεν μου αρέσει να μιλάει για τα προσωπικά μου. Έχω πει στην μητέρα μου, Μαρία Μπακοδήμου πως αν ξανά αναφερθεί σε έμενα και τον αδελφό μου θα της στείλουμε εξώδικο. Ξύπνησα και όλοι μου οι φίλοι μου είχαν στείλει την δήλωση που έκανε η μητέρα μου ως την πιο περιζήτητη πεθερά. Πήγαινα για καφέ και με φώναζαν «γαμπρό». Αν μία κοπέλα που ξέρει ότι η μητέρα μου είναι η Μαρία Μπακοδήμου και αγχωθεί να με προσεγγίσει, δεν νομίζω να φτάσει μακριά», είχε πει ανάμεσα σε άλλα στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα.

Η Τόνια Καζιάνη η οποία έπαιξε σε πολλές ταινίες τη δεκαετία του ΄70 και του ΄80 παραμένει όπως θα δείτε μία υπέροχη γυναίκα.

Η Τόνια Καζιάνη και ο σύζυγός της, Γιώργος Τζώρτζης γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Ένας Γερμανός στα Καλάβρυτα».

tonia-kaziani-1.jpg

Σύντομα έγιναν ζευγάρι και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι δυο τους απέκτησαν την Ευγενία, η οποία δεν θέλησε ν' ακολουθήσει τα επαγγελματικά τους βήματα. «Αν το παιδί μου ήθελε, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να γίνει ηθοποιός, αλλά εκείνη δεν το σκέφτηκε ποτέ. Σήμερα ευχαριστιέμαι να βλέπουμε τις ταινίες μας όλοι μαζί και εκείνη να μου δηλώνει πόσο ικανοποιημένη είναι από την πορεία μου αλλά και από τον τρόπο που τη μεγαλώσαμε. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα ως μάνα και ηθοποιό ν' ακούω το παιδί μου να λέει «μπράβο» και «ευχαριστώ» που με τις επιλογές μου δεν την έφερα ποτέ σε δύσκολη θέση», είχε πει σε καθημερινή εφημερίδα.

4 Κάγκελο Ζαμπέτογλου-Αναγνωστόπουλος με τον Σβήγκο: «Φοβάμαι ότι δεν θα με ξανακαλέσετε μετά από αυτό»

Ο Σταύρος Σβήγκος βρέθηκε προ ημερών καλεσμένος στην εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στην ΕΡΤ.

Ο ηθοποιός, μίλησε για όλους και για όλα ενώ φυσικά αναφέρθηκε με τα πιο όμορφα λόγια στον γιο του.

«Δεν ήμουν προετοιμασμένος να γίνω πατέρας. Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πρόγραμμα στη ζωή τους. Το πρώτο συναίσθημα όταν έμαθα ότι θα γίνω μπαμπάς ήταν κάτι καινούργιο, δε ξέρω, είναι είναι κάτι το καινούργιο που λες “δε ξέρω, ας μείνω εδώ να δω τι έρχεται”. Αυτό… Γενικότερα θαυμάζω τους ανθρώπους που βάζουν πρόγραμμα και στη ζωή και στις δουλειές τους», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

DIONYSIOU-6.webp

Μια μικρή περιπέτεια υγείας άφησε για λίγες ημέρες εκτός πίστας τον Στέλιο Διονυσίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv, ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής ένιωσε μια ενόχληση στο στομάχι και αυτός ήταν και ο λόγος που τον οδήγησε στο νοσοκομείο χωρίς ωστόσο να συντρέχουν λόγοι ανησυχίας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved