Nightout για την εγκυμονούσα Έλενα Τσαγκρινού, η βόλτα στη Γλυφάδα του Ζαμπίδη & ο Καλημέρης
Gossip Specials

Nightout για την εγκυμονούσα Έλενα Τσαγκρινού, η βόλτα στη Γλυφάδα του Ζαμπίδη & ο Καλημέρης

O φωτογραφικός φακός έκανε για ακόμα ένα σαββατοκυρίακο της... γύρα του για να αλιεύσει στιγμιότυπα από τις ζωές των celebrities.

Ο δικός μας φωτογραφικός φακός μάλιστα, απαθανάτισε την εγκυμονούσα Έλενα Τσαγκρινού μαζί με τον σύντροφό της Dj Stephan σε βραδινή τους έξοδο στο Πειραιά όπου βρέθηκαν σε αγαπημένο τους στέκι για να δειπνήσουν.

Έλενα Τσαγκρινού: Το φύλο του μωρού,& τα κιλά που έχει βάλει στον μήνα της εγκυμοσύνης της

Η μέλλουσα μανούλα έδειξε να απολαμβάνει το γεύμα της ενώ χάρηκε πολύ που είδε εκείνο το βράδυ πολλούς γνωστούς celebrities που έσπευδαν για να τη συγχαρούν για την ευχάριστη εξέλιξη στην ζωή της.

Στο ίδιο μαγαζί είδαμε επίσης τη Σάσα Μπάστα, τον Γιάννη Αϊβάζη, τον Χρίστο Αντωνιάδη, τον πρώην Survivor Άγγελο Γεωργουδάκη και πολλούς ακόμα. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Πρωινή βόλτα προτίμησαν να κάνουν το σαββατοκύριακο που πέρασε ο Τζώννυ Καλημέρης και ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Ο ισχυρός άντρας των media εθεάθη στο κεντρικό δρόμο της Αθήνας να απολαμβάνει τον περίπατό του ενώ ο πολυάσχολος Μιχάλης Ζαμπίδης απαθανατίστηκε σε δρόμο της Γλυφάδας όπου ζει με την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved