Τοπ 5: Ο κορυφαίος παίκτης στον Εκατομμυριούχο & η αλήθεια για την υγεία Σταρόβα και Κόκοτα
Gossip Specials

Τοπ 5: Ο κορυφαίος παίκτης στον Εκατομμυριούχο & η αλήθεια για την υγεία Σταρόβα και Κόκοτα

Την εβδομάδα που πέρασε το ενδιαφέρον σας παρέμεινε αμείωτο στο gossip-tv. Ποια ήταν όμως τα θέματα που αναδείξατε ως κορυφαία με τα «κλικ» σας;

Ας τα δούμε ένα προς ένα παρακάτω:

Top 5: Η έκρηξη του Αρναούτογλου, ο κούκλος σύντροφος της Σάττι & η αλήθεια για Κόκοτα & Σταρόβα

Λασκαράκη:«Λίγο πριν βγει η ανακοίνωση του χωρισμού μου, ο Μελέτης κοιτούσε το κινητό του και…»

laskaraki-meletis1.jpg

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Μελέτης Ηλίας έδωσαν κοινή συνέντευξη στην Ελένη πριν από μερικές μέρες και μίλησαν για τη γνωριμία, τη φιλία τους αλλά και τις διαφορές του χαρακτήρα τους.

«Την πρώτη φορά που είδα την Βάσω εκτός δουλειάς ήταν όταν μας κάλεσε σπίτι της. Είδα μια Βάσω νοικοκυρά που τα έκανε όλα μονή της. Δεν είναι εύκολη η φιλία μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας ιδίως στον χώρο μας», είπε ο Μελέτης Ηλίας.

«Με τον Μελέτη είχαμε εξαιρετική χημεία από το πρώτο δοκιμαστικό. Δεν ταιριάζουμε ως χαρακτήρες αλλά ταιριάζουμε επαγγελματικά» ανέφερε η Βάσω Λασκαράκη.

Όταν ο Σταρόβας συγκλόνισε το κοινό - «Η κόρη μου δεν μού μιλάει - Θα ήθελα να είμαστε πιο κοντά»

Μία δύσκολη περίοδο διανύει ο Δημήτρης Σταρόβας καθώς υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο την Τετάρτη 15/5. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, κιθαρίστας και παρουσιαστής νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Τζάνειο Νοσοκομείο και όπως τόνισε η Ματίνα Παγώνη πριν από μερικές μέρες, ο ίδιος θα είναι απολύτως καλά, όμως χρειάζεται τον χρόνο του.

starovas.jpg
6849043

Πριν από μερικούς μήνες είχε μιλήσει σε συνέντευξη του για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και το γεγονός ότι τον μεγάλωσε μόνη η μητέρα του. Ακόμη είχε αναφερθεί στην έλλειψη του πατέρα του, τη δύσκολη εφηβεία της κόρης του, την τηλεόραση που ποτέ δε θέλησε να κάνει πρωταθλητισμό, αλλά και στην προσπάθεια με τα κιλά.

Εκατομμυριούχος: O κορυφαίος παίκτης «φωτιά» των 100.000 ευρώ σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του

Το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το πιο δυνατό και συναρπαστικό παιχνίδι γνώσεων, που απολαμβάνουμε καθημερινά στις 20:00 στον ΑΝΤ1, ήρθε με το πιο δυνατό επεισόδιο της σεζόν.

Ο παίκτης «φωτιά», που ήρθε για να κάνει το παιχνίδι της ζωής του και να διεκδικήσει το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ έφτασε μια ανάσα από το ποσό - των 100.000 ευρώ και αυτό όχι γιατί έχασε αλλά γιατί αποφάσισε να μη συνεχίσει στην τελευταία ερώτηση, αποφασίζοντας να μείνει στα 30.000 ευρώ που είχε κερδίσει.

Η Παγώνη αποκάλυψε την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας Σταρόβα & Κόκοτα: «Χρειάζονται χρόνο»

Η Ματίνα Παγώνη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα μετά το εγκεφαλικό που υπέστη αλλά και για εκείνη του Δημήτρη Κόκοτα που συνεχίζει να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

starovas-pagoni.jpg

Η Ματίνα Παγώνη, αναφερόμενη στον Δημήτρη Σταρόβα ήταν ιδιαίτερα καθησυχαστική λέγοντας πως η συνολική του εικόνα βελτιώνεται και πως σύντομα θα είναι σε θέση να αποκαταστήσει και τα όποια προβλήματα ομιλίας αντιμετωπίζει.

Εκατομμυριούχος: Η έκρηξη του Αρναούτογλου για τις σπουδές παίκτριας: «Η κατάληξη είναι μπαρίστας

Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος: Μία νεαρή παίκτρια, με σπουδές που εντυπωσίασαν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί εύκολα να βρει δουλειά.

Η παίκτρια αποκάλυψε στον παρουσιαστή πως έχει τελειώσει τις σπουδές της στο τμήμα Επιστημών Θάλασσας, Ωκεανογραφίας και Θαλάσσιας Τεχνολογίας και έχει κάνει μεταπτυχιακό στις Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων. Όμως όταν είπε στον Γρηγόρη ότι πρόκειται για επάγγελμα που δεν έχει μεγάλη απορρόφηση εδώ στην Ελλάδα, εκείνος αντέδρασε δεδομένου ότι η χώρα μας βρέχεται από θάλασσα.

arnaoutoglou.jpg

Μάλιστα αναρωτήθηκε ο παρουσιαστής γεμάτος ένταση: «Όταν κάποιος τελειώσει και πάρει το πτυχίο, που τον πάνε εδώ στην Ελλάδα;» και όταν έλαβε από την παίκτρια την απάντηση ότι δεν υπάρχει η ανάλογη ανάπτυξη στη χώρα μας για να μπορούν και αυτοί οι επιστήμονες να εργαστούν πάνω στο αντικείμενό τους, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε σχεδόν εκνευρισμένος: «Άρα, η κατάληξη είναι μπαρίστας. Πρέπει κάποια στιγμή να πούμε την αλήθεια στα νέα παιδιά γιατί βλέπουν άλλα παιδιά με πτυχία και τόσο διαβασμένα. Δεν πρέπει να μας πούνε πως να απορροφηθεί και για ποιον λόγο κάποιος να το σπουδάσει; Εκτός του ότι είναι πολύ τιμητικό για τον εαυτό σου, αλλά αν έχεις στο μυαλό σου ότι κάπου θα δουλέψεις, μην είσαι αιθεροβάμων και να ξέρεις την αλήθεια».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved