Gossip Specials

13 χρόνια gossip-tv: Η Δέσποινα Βανδή μας εύχεται κι εμείς της φτιάχνουμε το δικό της Chartshow

Δε Δε Δέποινα Βανδή, που φωνάζουν και οι φανατικοί θαυμαστές της στις εμφανίσεις της. 

Για τους φίλους της και τους δικούς της ανθρώπους είναι το Δεσποινάκι τους, δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο στενός πυρήνας του περιβάλλοντός της μετράει πολλά χρόνια δίπλα της. Η Δέσποινα είναι ένας άνθρωπος που ότι κάνει το κάνει με την καρδιά της. Αλλιώς δεν το κάνει.

Είναι αφοσιωμένη, στοχοπροσηλωμένη και θα λέγαμε και τελειομανής. Γι' αυτό και όλα αυτά τα χρόνια δουλεύει σκληρά για να έχει τα αποτελέσματα που η ίδια κρίνει οτι είναι αυτό που πρέπει. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Και αυτά τα 13 χρόνια του Gossip-tv.gr για να τα αποτυπώσουμε δεν φτάνει ένα τσιγάρο διαδρομή.

Την χρονιά που βγήκαμε στον διαδικτυακό αέρα το μουσικό της alter ego, ο Φοίβος είχε αποχωρήσει από την Heaven και όλοι αναρωτιόντουσαν αν η Δέσποινα θα τον ακολουθήσει. Εμείς την είχαμε πετύχει τότε και την ρωτήσαμε. Η απάντησή της μας είχε αφήσει άφωνους.

Όπως και το άψογο κορμί της - κι ας έχει ευχαριστήσει η ίδια δημόσια τα περιοδικά για το ρετούς που της κάνουν- έναν χρόνο αργότερα στις διακοπές της στη Μύκονο με τα παιδιά της.

Αν δεν επέλεγε - και όντως εκείνη το επέλεξε- να μην κυνηγήσει τη διεθνή καρριέρα δίνοντας προτεραιότητα στα παιδιά της είμαστε σίγουροι οτι θα είχε καταφέρει πολλά. Αφού και χωρίς να το κυνηγήσει, βραβεύτηκε στο Μονακό, έγινε αφιέρωμα σε κένο κανάλι, το Γεια έκλεισε την επίδειξη του Christian Dior το φθινόπωρο του 2009 (προσωπική επιλογή του Galliano) ενώ το Θέλω να σε δω, διασκευάστηκε και στα τουρκικά από μεγάλη star της Τουρκίας και έσκισε.

Στην αρχή του 2012 μας τρόμαξε, όταν αντιμετώπισε ένα ξαφνικό και όχι ανώδυνο πρόβλημα υγείας. Τραγουδώντας τότε στο Vox παραμονή Πρωτοχρονιάς δεν αισθανόταν καλά. «Συγγνώμη αν με βλέπετε λίγο υποτονική αλλά ...το προσπαθώ ειλικρινά τόση ώρα ...1000 συγγνώμη για την σημερινή μέρα...δεν το θελα ρε παιδιά... δεν ήθελα...» είχε πει τότε από το μικρόφωνο στον κόσμο που άλλαζε τη χρονιά μαζί της.
Είκοσι λεπτά πριν κλείσει, οι δυνάμεις της την εγκατέλειψαν. Από φόβο μην καταρρεύσει πάνω στη σκηνή, έκανε νόημα στο μουσικό της Τόνι Κονταξάκη ότι αδυνατεί πλέον να συνεχίσει, λέγοντας στο κοινό της: «δεν αισθάνομαι καλά τόση ώρα πάνω στη σκηνή και νομίζω ότι θα πέσω κάτω..και φαντάζομαι ότι θα με παίζουν στο you tube μετά για τους επομένους αιώνες...». Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και η διάγνωση ήταν πενυμονική λοίμωξη. Χρειάστηκε να νοσηλευτεί αρκετές μέρες αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλα.

Λίγους μήνες αργότερα πετούσε παπούτσια της και χόρευε τρελλά σε συναυλία της. Γιατί όταν η Δέσποινα περνάει καλά, φαίνεται ακόμα κι από το διάστημα.

Βλέποντάς την να τραγουδάει επί σκηνής με την κόρη της Μελίνα στην πρόσφατη συναυλία της με τον Γιώργο Θεοφάνους συγκινηθήκαμε και θυημηθήκαμε τί έλεγε το 2014 όταν ήταν στο The Voice και είχε ερωτηθεί πώς θα αντιδρούσε αν η κόρη της ήθελε να γίνει τραγουδίστρια.

Ανάλογα ήταν και τα συναισθήματά μας όταν είδαμε τον γιο της Γιώργο -που έχει πάρει το ταλέντο της μαμάς του στη μαγειρική- να της ετοιμάζει τούρτα γενεθλίων. Και θυμηθήκαμε τα χρόνια που εκείνη έκανε τα μαγικά της στις δικές του τούρτες.

Η Δέσποινα που με την μεταπήδησή της στην τηλεόραση ξεκίνησε και μια δεύτερη καριέρα. The Voice, X- Factor, My Greece, J2US, ChartShow: The music countdown. Γιατί το 'χει. Και το έχει δείξει χρόνια τώρα.

Είναι εύστροφη, ετοιμόλογη, έχει άψογο τηλεοπτικό λόγο και χιούμορ. Το είχε δείξει και τη χρονιά που παρουσιάσε τα Madwalk και αντιμετώπισε άψογα ακόμα και την πτώση της, όταν στην έναρξη μπλέχτηκε στο φόρεμα που φορούσε ανεβαίνοντας τα σκαλιά. Το τρόλλαρε και λίγο αργότερα με άφθονο χιούμορ βγήκε εκτός προγράμματος για να κάνει πλάκα με τον Ηλία Ψινάκη για την ατυχία της.

Πάντα εξαιρετικά αξιοπρεπής διαχειρίζεται τη δημοσιότητα αριστοτεχνικά ακόμα και τις πιο "δύσκολες" στιγμές, όπως την ανακοίνωση της λήξης του γάμου της. Αλλά και των νέων δεδομένων στη προσωπική της ζωή που πια δηλώνει με τον δικό της μοναδικό τρόπο δημόσια. Όχι με λόγια, αλλά με έργα. Όπως έκανε πάντα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved