Gossip Specials

13 χρόνια gossip-tv: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αυτοτρολλάρεται ευχόμενος

Ομολογούμε πως δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Άρνι από το ξεκίνημα κιόλας της καριέρας του έχει δείξει οτι έχει ιδιαίτερο χιούμορ και είναι σίγουρα κι αυτό ένα κομμάτι της τηλεοπτικής του επιτυχίας. Δεν είναι σίγουρα τυχαίο γεγονός οτι ανήκει εδώ και χρόνια στην πρώτη γραμμή των παρουσιαστών της ψυχαγωγίας.

Το 2009 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συζητάει με το Mega την δημιουργία μιας ταξιδιωτικής εκπομπής (από αυτό το είδος ξεκίνησε και δεν έχει κρύψει ποτέ οτι είναι η μεγάλη του αγάπη. Αντιθέτως έχει πει πολλές φορές πως θα ήθελε να το ξανακάνει στο μέλλον). Ενώ όμως είχε αρχίσει γυρίσματα ξαφνικά τα δεδομένα άλλαξαν. Κι ο Γρηγόρης αν και δεν ευχαριστήθηκε με την απόφαση του σταθμού παρέμεινε πιστός στο κανάλι του.

Τα χρόνια περνούν, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κυκλοφορεί το πρώτο του βιβλίο "Μακιγιαρισμένοι Φόβοι" και ακριβώς ενάμιση χρόνο αργότερα, περιμένοντας τον ερχομό του γιου του, κάνει τη μεγάλη μεταγραφή που πέφτει σαν βόμβα στον τηλεοπτικό χώρο. Από το Mega στον Antenna με Τα Καρντάσιανς που αφήνουν εποχή.

Παράλληλα σκίζει και στο ραδιόφωνο με την Ράνια Αντωνάκη - τότε- με την οποία έχει περάσει κι ένα αξέχαστο ταξίδι προς την Κρήτη εκείνη την εποχή.

Η λαχτάρα που πέρασε όμως ξεχνιέται γρήγορα καθώς ακολουθείται από τη μεγάλη χαρά της βάφτισης του γιου Αναστάση στην όμορφη Νάξο.

Τα χρόνια περνούν και η συνεργασία του με τον Antenna πάει από το καλό στο καλύτερο σε πολλά και διαφορετικά projects μέχρι που ξεκινάει το The 2 Night Show. Μια εκπομπή late night που είχε ο ίδιος στο μυαλό του πολλά χρόνια και ήθελε πολύ να κάνει.

Και κάπου εκεί ξαναμπαίνει στην τηλεοπτική του ζωή ένα reality επιβίωσης (μην ξεχνάμε πως το Survivor στο Mega με τον Γρηγόρη ως παρουσιαστή τρέλανε τα μηχανάκια της AGB). Ο Antenna παίρνει το Nomads και ζητάει από το "βαρύ χαρτί του" να το παρουσιάσει. Εκείνος λέει ναι και βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά στο εξωτικό Παλάουαν όπου το μόνο που του λείπει είναι φυσικά ο γιος του. Την ημέρα των τέταρτων γενεθλίων του Αναστάση - την πρώτη που δεν μπορεί να είναι εκεί- οι συνεργάτες του Γρηγόρη φροντίζουν να τον περιμένει μια έκπληξη που τον συγκινεί βαθιά.

Η επιστροφή στην Ελλάδα σηματοδοτεί για εκείνον και κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις. Η προγραμματισμένη επιστροφή του The 2 Night Show δεν γίνεται και ο Γρηγόρης σίγουρα δεν χαίρεται γι' αυτό. Ανήκει όμως σε αυτή τη γενιά των παρουσιαστών που τιμάει τα συμβόλαια και τις συνεργασίες του. Εξάλλου η υπομονή είναι αρετή. Τα δεδομένα αλλάζουν και έναν χρόνο μετά η εκπομπή όχι μόνο επιστρέφει αλλά και θριαμβευτικά και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δέχεται μήνυμα ακόμα και από τον Jimmy Fallon!

Παράλληλα με τα επαγγελματικά του και τα προσωπικά του πάνε από το καλό στο καλύτερο αφού πλέον είναι ολοφάνερο πως στο πρόσωπο της Νάνσυς Αντωνίου ο Γρηγόρης βρήκε τον άνθρωπό του, το άλλο του μισό.

Την περίοδο της καραντίνας, έκανε το σπίτι του στούντιο για να μπορεί να βγαίνει κανονικά η ραδιοφωνική τους εκπομπή στον Sfera, ενώ νόσησε και ο ίδιος την χρονιά που μας πέρασε και επανήλθε δριμύτερος.

Λίγο πριν και την τηλεοπτική επιστροφή του "Ποιός θέλει να γίνει εκατομμυριούχος" που σκίζει δίνει μια από τις σπάνιες, πλην όμως αποκαλυπτικές συνεντεύξεις του στον Νίκο Χατζηνικολάου και ξεσπάει. Γιατί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μπορεί να μη μιλάει συχνά, αλλά όταν το κάνει δεν μασάει τα λόγια του.

Γρηγόρη, ραντεβού στα... 103!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved