Gossip Specials

13 χρόνια gossip-tv: Η Ναταλία Γερμανού δίνει ευχές και καλύτερα δεν γίνεται!

Παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός, στιχουργός και σε όλα αυτά πετυχημένη η Ναταλία Γερμανού

Θα λέγαμε "Καλύτερα δε γίνεται" αλλά η πορεία της όλα αυτά τα χρόνια το πιθανότερο είναι να μας διεψεύσει. Γιατί η Ναταλία είναι σαν το καλό κρασί. όσο περνούν τα χρόνια γίνεται όλο και καλύτερη.

Το απίθανο χιούμορ της, οι ατάκες της, ο χώρος που δίνει στους συνεργάτες της να αναπτυχθούν αλλά και ο τρόπος που διαχειρίζεται ακόμα και τις πιο δύσκολες τηλεοπτικές καταστάσεις την κάνουν μία και μοναδική.

Μια μικροπαρεξήγηση με την Ελένη Μενεγάκη για τις θέσεις πάρκινγκ του στούντιο Pro ήταν από τα πρώτα θέματα που γράψαμε για εκείνη στην έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν 2009-2010. Και για την οποία παρεξήγηση δεν έφταιγε καμία από τις δύο αφού δεν τις είχαν ενημερώσει πως έχουν την ίδια αριθμημένη θέση πάρκινγκ η μία για τις καθημερινές και η άλλη για τα Σαββατοκύριακα. Συμβαίνουν αυτά.

Έναν χρόνο αργότερα ανακαλύψαμε και αποκαλύψαμε τι την συνδέει με τη σύζυγο του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Καρρέρ, εκτός από το αυτονόητο της καριέρας στο ραδιόφωνο. Αλλά και τη βοήθεια που έδινε αθόρυβα και για χρόνια η γνωστή παρουσιάστρια σε τρεις οικογένειες και ποτέ δε μίλησε γι' αυτή της την κίνηση.

Και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ακόμα δεν έχει πραγματοποιήσει τα σχέδια που ανακοίνωνε το 2011 και που την ήθελαν να εγκαταλείπει τα τηλεοπτικά πλατό. (Ναταλία μη φύγεις θα φαρμακωθώ...) Βέβαια οφείλουμε να πούμε οτι μάλλον αυτό υπάρχει πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού της γιατί και πρόσφατα στο podcast μας το ξαναείπε, ανάμεσα σε πολλά άλλα, οτι θα αποχωρήσει και θα δουλέψει πίσω από τις κάμερες κάποια στιγμή.

Πάντα αφοπλιστικά ατακαδόρισσα, χαρίζει ξεχωριστές συνεντεύξεις τόσο τηλεοπτικά, όσο και γραπτά αποκαλύπτωντας πάντα - ή σχεδόν πάντα- άγνωστες στιγμές της ζωής τηςμε τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Αλήθεια, εσείς γνωρίζατε ότι έχει κάνει και ντουέτο με τον Θάνο Καλλίρη το μακρινό -sorry Ναταλία- 1991;

Το θέμα της ηλικίας της είναι ένα από τα πιο αγαπημένα τρολλαρίσματα, τόσο στο twitter, όπου είναι εδώ και χρόνια εξαιρετικά ενεργή, όσο και στα τηλεοπτικά πλατό. Μέχρι που αναγκάστηκε κάποια στιγμή να δείξει ταυτότητα. Ναι, το έκανε.

Από τον Alpha, στον Antenna, μετά στο E και ξανά πίσω στον Alpha, πέρασαν κάποια χρόνια και αρκετοί τίτλοι εκπομπών. Η ίδια, όταν αποφασίζει να μιλήσει για όλα αυτά, το κάνει χωρίς φόβο.

Ανάλογη είναι και η στάση της για την προσωπική της ζωή. Τις σχέσεις, τη διάλυση του γάμου της, τις ευθύνες της αλλά και την απόφασή της να μην αποκτήσει παιδί.

Και ποιά πιο κατάλληλη για να γράψει αποκλειστικά για το Gossip-tv.gr τα 10 πράγματα που δεν ξέρουν οι άντρες για τις γυναίκες;

Πάντα ο εαυτός της, δεν διστάζει να χορέψει μέχρι τελικής πτώσεως όταν περνάει καλά ή να απαντήσει όπως πρέπει και δημόσια, όταν νιώθει πως κάτι την ενοχλεί. Είπαμε, μία είναι η Ναταλία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved