Η πρώην tv star – ψυχολόγος φτιάχνει… κριτσίνια
G-Business

Η πρώην tv star – ψυχολόγος φτιάχνει… κριτσίνια

Κριτσίνια με τη δική της υπογραφή φτιάχνει η Σάντυ Κουτσοσταμάτη. «Τα δημητριακά είναι τα πρώτα που παράγονται στην Ελλάδα μας, χωρίς πρόσθετα σάκχαρα, χωρίς συντηρητικά και trans λιπαρά, μόνο με φυσικές βιταμίνες.

Τα κριτσίνια είναι με αγνά υλικά, όπως έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, θαλασσινό αλάτι Μεσολογγίου, γραβιέρα Νάξου, ελιές Καλαμών, για ένα γευστικό σνακ για ενήλικες και παιδιά».

Η ίδια αποκαλύπτει ότι η ιδέα για την παραγωγή των σνακ ξεκίνησε από την εγκυμοσύνη της, «διότι τότε ευαισθητοποιήθηκα με τη διατροφή και ο άντρας μου με ακολούθησε προς αυτή την κατεύθυνση. Πιστεύω ότι η τροφή μπορεί να σε αρρωστήσει, αλλά και να σε θεραπεύσει. Όταν απέκτησα την πρώτη μου κόρη δεν ήθελα να τρώει σνακ με ψεκασμένες βιταμίνες, συντηρητικά και ζάχαρη, αφού αυτά δεν της προσφέρουν τίποτα. Το δεύτερο παιδί με κινητοποίησε ακόμα πιο πολύ. Στην αρχή συζητούσαμε με τον Δημήτρη να δημιουργήσουμε σνακ, αλλά σε θεωρητικό επίπεδο. Μετά όμως από σοβαρή συζήτηση με έναν οικογενειακό φίλο που είχε την τεχνογνωσία και ώριμες συζητήσεις με τον Δημήτρη αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε υγιεινά δημητριακά και κριτσίνια για παιδιά και ενήλικες. Φυσικά, οι πρώτοι μας δοκιμαστές ήταν οι δυο μας κόρες», λέει η ίδια στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved