Βλέψεις για το Hilton έχει ο Στρατής Μούγερ
G-Business

Βλέψεις για το Hilton έχει ο Στρατής Μούγερ

Αίσθηση προκαλεί στην αγορά ακινήτων η πληροφορία ότι ο Στρατής Μούγερ, της γνωστής οικογένειας στον χώρο των παιδικών υποδημάτων, είναι μεταξύ των πιθανών αγοραστών του ξενοδοχείου «Hilton».

Αν και παραμένει αδιευκρίνιστο κατά πόσο μπορεί να επικρατήσει έναντι άλλων ισχυρών διεκδικητών, μεταξύ των οποίων και μεγάλα αμερικανικά funds, είναι η δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια που ο Μούγερ έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο της επικαιρότητας.


Φέρεται, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ καθημερινής εφημερίδας, ότι ενδιαφέρεται για την εξαγορά του 97,3% της Iονική Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις, ιδιοκτήτριας και διαχειρίστριας του «Hilton Αθηνών», το οποίο πουλά σε ανοικτό διεθνή διαγωνισμό η Alpha Bank. Στην παρούσα φάση, η Alpha Bank επιλέγει βάσει των προσφορών τούς επενδυτές που θα προχωρήσουν στην τελική φάση, μια διαδικασία που έχει αναλάβει η Citi. Το ακίνητο έχει σημαντικό υπόλοιπο συντελεστή δόμησης, ο οποίος μπορεί να αξιοποιηθεί από τον πλειοδότη επενδυτή, και το ξενοδοχείο πωλείται έχοντας καταγράψει τρεις συνεχείς ανοδικές χρονιές σε επίπεδο αφίξεων και εσόδων, με την πληρότητα να ανέρχεται σε πάνω από το 70%.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved