Άρης Σπηλιωτόπουλος: «Όταν ερωτεύομαι, είμαι όπως τα παιδιά τα Χριστούγεννα»
G-Politics

Άρης Σπηλιωτόπουλος: «Όταν ερωτεύομαι, είμαι όπως τα παιδιά τα Χριστούγεννα»

O Άρης Σπηλιωτόπουλος μιλά ανοιχτά για την προσωπική του ζωή. 

-Ζήσατε μεγάλους έρωτες;

« Βεβαίως. Όταν ερωτεύομαι, είμαι όπως τα παιδιά τα Χριστούγεννα. Χαίρομαι κάθε στιγμή» τόνισε στο ΕΓΩ.

-Αφήνετε το συναίσθημα να σας παρασύρει;

«Προσπαθώ να ευχαριστήσω τη σύντροφο μου, να ζήσει μαζί μου στιγμές μοναδικές και ξεχωριστές, να είναι χαρούμενη. Μέσα από αυτό, γεύομαι μια πολύ ωραία διαδρομή.»

- Άρα είστε δοτικός;

«Είμαι πολύ δοτικός μέχρι το σημείο που ο άλλος μπορεί να το εκτιμήσει και να με κάνει να αισθανθώ καλά. Όταν βλέπω ότι δεν υπάρχει αμοιβαιότητα, ότι ο άλλος δεν προσφέρει και στο μυαλό του έχει μόνο τον εαυτό του, απογοητεύομαι και κάνω βήματα πίσω. Αποστασιοποιούμαι και εκεί χαλάει η σχέση. Όταν ερωτεύομαι, τα δίνω όλα. Περιμένω όμως να εκτιμηθεί αυτό για να οικοδομηθεί μια σχέση ευτυχισμένη.»

- Έχετε απατηθεί

«Εν γνώσει μου όχι. Σίγουρος δεν μπορείς να είσαι ποτέ»

- Έχετε απατήσει;

«Μία φορά, όταν όμως η σχέση είχε τελειώσει μέσα μου και απλώς έδινα αναβολή στην επίσημη λήξη της. Συνέβη όταν δεν υπήρχε ουσιαστική επικοινωνία.»

-Έχετε φτάσει σε άκρα για τον έρωτα;

«Ποια είναι τα άκρα; Το να είσαι συνειδητά «τυφλός». Στον έρωτα είσαι πάντα τυφλός. Δεν υπάρχει άνθρωπος που έχει ερωτευθεί πραγματικά και δεν έχει κλάψει, δεν έχει πονέσει, δεν έχει εθελοτυφλήσει, δεν έχει εξιδανικεύσει τον άλλο. Έπειτα εκ των πραγμάτων έρχεται η μεγάλη απογοήτευση και αναρωτιέσαι πού ήσουν τόπο καιρό. Προφανώς, όταν είσαι ερωτευμένος, σου φαίνονται όλα μαγικά, τέλεια. Εκεί πραγματικά υπάρχει ένα πέπλο μύθου που τη σύντροφο σου τη βλέπεις σαν νεράιδα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved