Νέες αποκαλύψεις για το ροζ σκάνδαλο στον Λευκό Οίκο: Ο Clinton είχε χιλιάδες «Levinsky»
G-Politics

Νέες αποκαλύψεις για το ροζ σκάνδαλο στον Λευκό Οίκο: Ο Clinton είχε χιλιάδες «Levinsky»

Αρκετά χρόνια μετά το ροζ σκάνδαλο στον Λευκό Οίκο με τον Bill Clinton και την Monica Levinsky, οι αποκαλύψεις δεν έχουν… τελειωμό. 

Η Linda Tripp, πρώην εργαζόμενη στη δυτική πτέρυγα του Λευκού Οίκου, είπε πως ο πρώην πλανητάρχης είχε ερωτική σχέση με χιλιάδες γυναίκες, κάτι που γνώριζε η Hilary.

Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή «Aaron Klein Investigative Radio» είπε: «Η Hilary όχι μόνο ήξερε για τα σεξουαλικά κατορθώματα του συζύγου της αλλά είχε αναλάβει προσωπικά να διαδώσει τις πληροφορίες για τις ερωτικές περιπέτειες του με στόχο να καταστρέψει τις γυναίκες με τις οποίες φλέρταρε ο Clinton. Το γεγονός ότι παρουσιάζει τον εαυτό της ως υπέρμαχο των δικαιωμάτων των γυναικών σε όλο τον κόσμο αλλά και το γεγονός ότι έχει καταστρέψει όλα αυτά τα χρόνια τόσες γυναίκες για να διασφαλίσει την πολιτική της βιωσιμότητα, συνεχίζει να είναι αποκρουστικό για μένα»

Η Linda Tripp ήταν αυτή που πρόδωσε το μυστικό και αυτή που είχε πείσει την Levinsky να μην πετάξει τα δώρα του Clinton ούτε καν να πάει στο καθαριστήριο το περίφημο μπλε φόρεμα με τον λεκέ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved