Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Ράγισαν καρδιές οι επικήδειοι των παιδιών της: «Αντίο μαμά»
G-Politics

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Ράγισαν καρδιές οι επικήδειοι των παιδιών της: «Αντίο μαμά»

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Με την οδύνη και τη θλίψη «ζωγραφισμένη» στο πρόσωπό τους είπαν «αντίο μαμά»

O γιος της Φώφης Γεννηματά, ο 17χρονος Γιώργος, η 15χρονη κόρη της Κατερίνα και η 22χρονη Αιμιλία, ράγισαν καρδιές με τους επικήδειους τους.

Ντυμένοι στα μαύρα και εμφανώς συντετριμμένοι από το ξαφνικό χαμό της μαμά τους, επανέλαβαν πολλές φορές τη λέξη «αγάπη», τη λέξη «αξιοπρέπεια» και «ήθος».

Με δάκρυα στα μάτια είπαν με θλίψη το ύστατο «αντίο».

Ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά «βύθισε» στο πένθος τόσο τον σύζυγό της, Ανδρέα Τσούνη όσο και τα τρία της παιδιά. Ο ερχομός των παιδιών της ήταν για εκείνη η μεγαλύτερη επιτυχία της ζωής της.

«Είναι εξαιρετικά δύσκολο να σκέφτεσαι ότι τα παιδιά σου μπορεί να μεγαλώσουν χωρίς εσένα, να σκέφτεσαι ότι μπορεί η μικρή σου να μην σε θυμάται καν πώς είσαι, να μην θυμάται τη φωνή σου, να μην θυμάται τη μορφή σου, να μη γνωρίσει το χάδι σου.

Εμείς ήμασταν πολύ μεγαλύτερες όταν χάσαμε τους γονείς μας, είχαμε προλάβει να ζήσουμε μαζί τους κι έχουμε έντονες αναμνήσεις από εκείνους. Με έπιανε τρόμος όταν σκεφτόμουν ότι τα παιδιά μου, που με τόσο κόπο και προσπάθεια απέκτησα, θα τα άφηνα ξαφνικά μόνα τους. Είναι πολύ οδυνηρό», είχε πει η Φώφη Γεννηματά.

«Με τον Ανδρέα μάς δένει η τρέλα μας. Εκτός από τον έρωτα, κακά τα ψέματα, μας δένουν οι καλές και οι δύσκολες στιγμές, κι εμείς δεν περάσαμε και λίγα. Και ο τρόπος που τα αντιμετωπίσαμε έχουν ως αποτέλεσμα αυτή η… κολόνια να κρατάει τόσα χρόνια. Καθένας φτιάχνει τη δική του συνταγή. Είναι θέμα χημείας. Τα συστατικά; Έρωτας, κατανόηση, εκτίμηση, σεβασμός, βαθιά αγάπη. Ύστερα από όλα αυτά, όπως καταλαβαίνετε, την Αιμιλία θα τη συμβούλευα να ερωτευτεί με όλη της την ψυχή και να αγαπήσει με όλο της το είναι», είχε αποκαλύψει στη συνέντευξή της για τον σύζυγό της.

Διαβάστε επίσης:

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της! Η γροθιά απόγνωσης στο φέρετρο (video)

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Ο πολιτικός κόσμος στο ύστατο «χαίρε»! (photos+videos)

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Συντετριμμένη η οικογένειά της! (photos+videos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved