Σοκαριστικό! Τρόμος σε γαμήλια δεξίωση όταν "χτυπάει" τυφώνας!
Society

Σοκαριστικό! Τρόμος σε γαμήλια δεξίωση όταν "χτυπάει" τυφώνας!

Από την απόλυτη ευτυχία στην τραγωδία για νεαρό ζευγάρι που μόλις είχε παντρευτεί και ήθελε να μοιραστεί τη χαρά του με συγγενείς και φίλους. 

Ο 29χρονος Randy Manaois και η 28χρονη Jennifer βρίσκονταν στη γαμήλια δεξίωσή τους λίγο μετά τον γάμο τους και κατευθύνονταν προς την ορχήστρα για να πετάξει η νύφη την ανθοδέσμη. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, οι δυο νιόπαντροι είναι πολύ ευτυχισμένοι και απολαμβάνουν αυτές τις στιγμές ενώ ακούγεται όμορφη μουσική.

Καθώς όμως φτάνουν στο τέλος της πίστας, αρχίζουν να δείχνουν ανήσυχοι καθώς ακούγονται έντονοι ήχοι από έξω από την αίθουσα δεξίωσης. Δευτερόλεπτα αργότερα ακούγονται τρομερές βροντές και αστραπές ενώ κόβεται το ρεύμα. Οι καλεσμένοι τρέχουν για να σωθούν, ακούγονται κραυγές και μία απίστευτη καταιγίδα "χτυπά" την περιοχή καταστρέφοντας τα καλώδια του ρεύματος και σπάζοντας ακόμα και τα τζάμια των παραθύρων.

Ο Randy δήλωσε: "Συνέβησαν όλα τόσο γρήγορα. Όλοι ήταν ενθουσιασμένοι και ξαφνικά όλα σκοτείνιασαν. Κάτι έσπασε στην οροφή και έγινε μπλακ άουτ. Η γυναίκα μου τρομοκρατήθηκε και όλοι είχαν πανικοβληθεί. Είμαι ευγνώμων που όλοι είναι ασφαλείς αλλά ζητούμε συγγνώμη σε όλους τους καλεσμένους μας. Δεν περιμέναμε τέτοια καταστροφή. Η γυναίκα μου είναι ακόμα σοκαρισμένη".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved