Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι έδειξε η άρση απορρήτου σε κινητά και τάμπλετ για την κεταμίνη
Society

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι έδειξε η άρση απορρήτου σε κινητά και τάμπλετ για την κεταμίνη

Η 18η τακτική ανακρίτρια, που χειρίζεται την υπόθεση, ζήτησε την άρση του ηλεκτρονικού και τηλεφωνικού απορρήτου της Ρούλας Πισπιρίγκου προκειμένου να εντοπιστεί η «πορεία» της κεταμίνης που βρέθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας. Τι έδειξε τελικά η άρση απορρήτου σε κινητά και τάμπλετ για την κεταμίνη;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πελοπόννησος», τα αποτελέσματα που προέκυψαν από την άρση του τηλεφωνικού ηλεκτρονικού απορρήτου σε ηλεκτρονικές συσκευές, όπως το τάμπλετ της κατηγορούμενης και τα κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στο σπίτι της, «έδειξαν» ότι η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα αναζήτησε πληροφορίες για την κεταμίνη, το έκανε όμως μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας και συγκεκριμένα λίγο πριν συλληφθεί.

Η Ρούλα Πιπισπιρίγκου έμπαινε στη διαδικασία να googlάρει για κάθε τι που άκουγε στην τηλεόραση ή διάβαζε στα site σχετικά με ουσίες και σκευάσματα που θα μπορούσαν να επιφέρουν τον θάνατο στην 9χρονη.

Η τελευταία της αναζήτηση στο Google τοποθετείται χρονικά στις 30 Μαρτίου, δηλαδή λίγο πριν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών Αττικής τη μεταφέρουν στη ΓΑΔΑ. Η 33χρονη έψαχνε να μάθει «τι είναι η κεταμίνη», καθώς τότε είχε γίνει γνωστή η είδηση πως στην Τζωρτζίνα βρέθηκε η θανατηφόρα ουσία.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, έχει προβεί σε αγορά μέσω διαδικτύου, αφορά όμως σε φαρμακευτικά σκευάσματα και συγκεκριμένα σε λιποδιαλύτες. Από τις οκτώ συσκευές κινητών τηλεφώνων που βρέθηκαν στο ισόγειο του τριώροφου στην Πάτρα, μόνο η μία είναι λειτουργική και πρόκειται για κινητό τελευταίας τεχνολογίας.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved