Society

Πάτρα: Οι πρώτες εικόνες από το μνημόσυνο των 3 κοριτσιών! Η διακριτική παρουσία της Αστυνομίας

Gossip-tv Team

Στην Πάτρα, στον ιερό ναό Αγίου Ελευθερίου τελείται το τριπλό μνημόσυνο των κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. 

Ο λόγος για το μνημόσυνο της 9χρονης Τζωρτζίνας, αλλά και των δύο άλλων κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, της Μαλένας και της Ίριδας, που έφυγαν νωρίτερα από τη ζωή, υπό συνθήκες που κανείς δεν γνωρίζει ακόμα, την ίδια ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη μία μεγάλη έρευνα από τις αρχές.

Οι πρώτες πληροφορίες από τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης μιλούν για τη διακριτική παρουσία της Αστυνομίας ενώ όλα κυλούσαν ομαλά από το πρωί.

Να θυμίσουμε ότι η μητέρα των τριών κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, μίλησε για ακόμα μία φορά στην εκπομπή Φως στο Τούνελ και στην Αγγελική Νικολούλη για την περίεργη αυτή υπόθεση.

Στις πρώτες εικόνες που είδαμε από την εκπομπή Τώρα ό,τι συμβαίνει με τη Φαίη Μαυραγάνη το πρωί, όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά στην εκκλησία. Καλεσμένος στην εκπομπή ήταν και ο Πάνος Σόμπολος ο οποίος σημείωσε για την υπόθεση πως δεν αποκλείει τίποτα, ενώ επεσήμανε πως αν αποδειχθεί ότι είναι έγκλημα, θα είναι το έγκλημα του αιώνα!

Σύμφωνα με το τοπικό thebest, οι γονείς των άτυχων κοριτσιών ήταν συνεχώς μαζί και κατά την έξοδό τους από την εκκλησία ήταν πιασμένοι χέρι χέρι. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Δείτε το βίντεο με τις πρώτες εικόνες από την Πάτρα κατά τη διάρκεια του τριπλού μνημόσυνου:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved