Όταν ο Steve Jobs συμβούλευε τον Bill Clinton για το σκάνδαλο Lewinsky
Inside Stories

Όταν ο Steve Jobs συμβούλευε τον Bill Clinton για το σκάνδαλο Lewinsky

Και όμως ο αείμνηστος Steve Jobs το 1998 είχε συμβουλεύσει τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ Bill Clinton για το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει με την εξωσυζυγική του σχέση με τη Monica Lewinsky.


Σύμφωνα με βιογραφία που γράφτηκε για τον συνιδρυτή της Apple, οι δυο άνδρες είχαν μια μεταμεσονύκτια τηλεφωνική συζήτηση.
«Δεν ξέρω αν το έκανες αλλά αν ισχύει τότε θα πρέπει να το πεις στους πολίτες της χώρας», φέρεται να είπε ο Jobs.
O Walter Isaacson αναφέρει στη βιογραφία του Jobs πως μετά την πρόταση υπήρξε σιωπή για αρκετά λεπτά από την άλλη άκρη της γραμμής. Παρόλα αυτά, οι σχέσεις των δύο ανδρών ήταν πάρα πολύ καλές μέχρι και το θάνατό του.
Μάλιστα, όταν η κόρη του Clinton, Chelsea, σπούδαζε στο πανεπιστήμιο του Stanford ο Jobs κανόνισε πατέρας και κόρη να συναντηθούν σε ένα ήσυχο μέρος μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Κίνηση που δεν ξέχασε ποτέ ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.
Ο Jobs γνώρισε από κοντά και τον Bob Dylan, συνάντηση που τον εντυπωσίασε τόσο που έχασε τα λόγια του! Όσο για τον Mick Jagger έδειξε να μην ενθουσιάζεται τόσο πολύ. Φέρεται να είπε μάλιστα μετά τη γνωριμία τους ότι ο frontman των Rolling Stones ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και εγκεφαλικά κατεστραμμένος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved