Τέσσερα χρόνια φυλακή στον γιατρό του Μάικλ Τζάκσον
Inside Stories

Τέσσερα χρόνια φυλακή στον γιατρό του Μάικλ Τζάκσον

Σε ποινή φυλάκισης που μπορεί να φτάσει και τα τέσσερα χρόνια καταδικάστηκε αργά το απόγευμα ο Dr Κόνραντ Μάρεϊ για τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον, αν και εξακολουθούσε να δηλώνει αθώος.

Οι δικαστές στο Λος Άντζελες δεν πείστηκαν από τις εξηγήσεις του και υποστήριξαν ότι το φάρμακο με ισχυρό αναισθητικό που έδωσε στον Τζάκσον ήταν η αιτία που τερματίστηκε τόσο άδοξα η ζωή του βασιλιά της ποπ και άφησε ορφανά τα τρία παιδιά του.

Ο Μάρεϊ άκουσε σκυθρωπός και έχοντας δεμένα τα χέρια την ετυμηγορία του δικαστηρίου. Ουσιαστικά η καταδίκη του είχε διαφανεί, όταν νωρίτερα οι δικαστές είχαν ουσιαστικά υποστηρίξει ότι «το γεγονός πως ο Τζάκσον πήρε με την θέλησή του το συγκεκριμένο σκεύασμα δεν αναιρεί την ευθύνη του γιατρού» για τον θάνατο του δημοφιλούς καλλιτέχνη.

O 58χρονος Μάρεϊ θα οδηγηθεί στις φυλακές. Εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες, ενώ δεν έγιναν δεκτά τα αιτήματα των δικηγόρων του να του αναγνωριστεί το λευκό ποινικό μητρώο αλλά και να μην του αφαιρεθεί η ιατρική άδεια. Πάντως, παρά την δικαστική απόφαση, πολλά από τα μυστήρια που οδήγησαν στον θάνατο του βασιλιά της ποπ παραμένουν. Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved