The voice: Η εμφάνιση του Τζούλιο Φιλίππο Ντ΄ Ερρίκο και ο χορός με την Έλενα Παπαρίζου στο Ζιγκολό
Στο νέο επεισόδιο του «The Voice» βρέθηκε να διαγωνίζεται ο Τζούλιο Φιλίππο Ντ΄ Ερρίκο, το βράδυ της Κυριακής 1 Νοεμβρίου 2026, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.
Ο νεαρός καλλιτέχνης, που συμμετείχε στο παρελθόν και στο σίριαλ «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου, θέλησε να κερδίσει τους τέσσερις coaches με την ερμηνεία και την ευρύτερη σκηνική του προσπάθεια.
The Voice: Η αγωνία ανεβαίνει και οι διεκδικήσεις γίνονται ακόμη πιο έντονες απόψε!

Γι’ αυτό και επέλεξε να διαγωνιστεί με το κομμάτι «Σ’ αγαπώ» που έγινε γνωστό με τη φωνή της Μαριάντας Πιερίδη, στοχεύοντας να γυρίσει τις τέσσερις καρέκλες που βρίσκονταν μπροστά του. Δηλαδή την καρέκλα του Πάνου Μουζουράκη, της Πάολας, της Έλενας Παπαρίζου και του Χρήστου Μάστορα προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει στην επόμενη φάση του μουσικού τάλεντ σόου.
Κάτι που, ωστόσο, δεν κατάφερε μιας και κανείς δεν πάτησε το κουμπί για να τον διεκδικήσει, με αποτέλεσμα να τελειώσει η προσπάθειά του από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση. Όταν η Έλενα Παπαρίζου αναρωτήθηκε μήπως ξέρει από κάπου τον νεαρό διαγωνιζόμενο, ρωτώντας από που θα πρέπει να τον ξέρουν, εκείνος αρκέστηκε να δηλώσει πως ίσως από κάποια σειρά.
Η σύντομη παρουσία του ολοκληρώθηκε αφού προηγήθηκε ένας χορός με την Έλενα Παπαρίζου στο Ζιγκολό.