Yamamay Basic Collection: μία ειδική αποστολή για την πρόληψη του καρκίνου του στήθους
Inside Stories

Yamamay Basic Collection: μία ειδική αποστολή για την πρόληψη του καρκίνου του στήθους

Yamamay Basic Collection:μία ειδική αποστολή για την πρόληψη του καρκίνου του στήθους,ενώνοντας δυνάμεις με το LILT (το Ιταλικό Ίδρυμα για την Καταπολέμηση του Καρκίνου)

Πρωταγωνίστρια του Μαρτίου είναι η νέα κοινωνική καμπάνια που ξεκίνησε η Yamamay σε συνεργασία με το LILT.
Μία δυνατή διαφημιστική εκστρατεία που το μήνυμα της δεν περνά απαρατήρητο: «Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΛΙΚΙΑ: ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ»
Στόχος είναι να εστιάσει την προσοχή του κόσμου σ' αυτό το τόσο σημαντικό θέμα. Για να το πετύχει αυτό η Yamamay επέλεξε τον φωτογράφο Giovanni Gastel, o οποίος με το ταλέντο και την τέχνη του δημιουργεί διαχρονικές εικόνες στο χώρο της ομορφιάς και της κομψότητας.
Πρωταγωνίστριες αυτής της καμπάνιας η Yasmin και η Amber Le Bon: η σύγκριση των δύο γενεών
Η Yasmin Le Bon, τοπ μόντελ που συναρπάζει τον κόσμο από την δεκαετία του '90 με συμμετοχή σε διεθνείς πασαρέλες και εξώφυλλα. Κομψή, σικ και καθόλου άγνωστη στους φιλανθρωπικούς κύκλους
Η Amber, Αγγλίδα μανεκέν, επιδεικνύει το αφοπλιστικό χαμόγελό της και τα μακριά της πόδια
Γιατί τις επιλέξαμε? Γιατί εκπροσωπούν ιδανικά τις γυναίκες στις οποίες απευθύνεται η Yamamay: η μάρκα για όλες τις γυναίκες που κυρίως με τη βασική της κολεξιόν που απευθύνεται σε γυναίκες κάθε ηλικίας αφού η Yamamay δεν έχει ηλικία.
Η πρόληψη δεν έχει ηλικία. Αυτός είναι και ο λόγος που επιλέξαμε αυτό το πανέμορφο πορτραίτο της «μητέρας και κόρης»

-... είναι τόσο όμορφο να δουλεύεις με την Amber. Οι κόρες μου, μού υπενθυμίζουν πόσο πολύ επιθυμώ να είμαι μέρος της ζωής τους. ...λέει η Yasmin και επισημαίνει: Μην παίζετε με την υγεία σας, η ζωή είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε. Πάρτε την υγεία σας στα χέρια σας, κάνοντας τακτικά check ups γιατί η γνώση είναι το πάν.-

Έτσι, το λανσάρισμα της Βασικής Συλλογής μετατρέπεται σε μια ισχυρή κοινωνική εκστρατεία για την προώθηση της έννοιας της πρόληψης. Όλα τα εσώρουχα στην φωτογράφιση ανήκουν στη Νέα Βασική Συλλογή της Yamamay: ουδέτερα χρώματα, microfiber υφάσματα ή κομψές δαντέλες για κομμάτια διαχρονικά και αναλλοίωτα στο χρόνο.
Η Βασική Κολεξιόν- πάντα διαθέσιμη στα καταστήματα Yamamay- ολοκληρωμένη πλέον, περιέχει αμέτρητα σχέδια που ικανοποιούν όλες τις διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις. Η συλλογή αυτή εκπροσωπεί την κάθε γυναίκα σε κάθε στάδιο της ζωής της, με τις γνώσεις της, τις επιθυμίες της αλλά και τον τρόπο που θέλει να εκφράζεται.

Όπως κάθε χρόνο, η Yamamay ενώνει τις δυνάμεις της με το LILT – Το Ιταλικό Ίδρυμα για την Καταπολέμηση του Καρκίνου – στην υποστήριξη προγραμμάτων όπως αυτό, διότι το κοινό μας αποτελείται από γυναίκες και τους απευθυνόμαστε δυναμικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved