Δραματική έκκληση Μπουλμπασάκου στο Newsbomb.gr: Γεμάτες οι ΜΕΘ της Αττικής –Να δοθούν και ιδιωτικές
Inside Stories

Δραματική έκκληση Μπουλμπασάκου στο Newsbomb.gr: Γεμάτες οι ΜΕΘ της Αττικής –Να δοθούν και ιδιωτικές

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Για τις συνθήκες που επικρατούν σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας αλλά και στην υπόλοιπη Αττική όσον αφορά τις κλίνες ΜΕΘ μίλησε στο Newsbomb.gr ο διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής του «Ευαγγελισμού» Γιώργος Μπουλμπασάκος.

«Η πίεση που δέχεται το ΕΣΥ στην Αττική είναι πολύ μεγάλη ως προς τις ΜΕΘ. Το παρήγορο είναι ότι τις τελευταίες μέρες παρατηρούμε μια μικρή μείωση στις εισαγωγές covid – 19, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι διασωληνωμένοι θα μειωθούν εύκολα και σίγουρα όχι για τις επόμενες δυο εβδομάδες».

Με τα λόγια αυτά περιέγραψε στο Newsbomb.gr την κατάσταση στα νοσοκομεία της Αττικής ο διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής του «Ευαγγελισμού» Γιώργος Μπουλμπασάκος.

Σύμφωνα με τον ίδιο αυτή την στιγμή οι ΜΕΘ στον «Ευαγγελισμό» είναι γεμάτες και εκτιμά ότι το ίδιο συμβαίνει με τις ΜΕΘ όλης της Αττικής για τον λόγο αυτό όπως επεσήμανε θα πρέπει να μπουν στην «μάχη» και οι ΜΕΘ των ιδιωτικών κλινικών.

«Πολιορκία» κορονοϊού στην Αττική με 773 μολύνσεις
Μπορεί ο αριθμός των κρουσμάτων που ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (29.03) από τον ΕΟΔΥ να ήταν σχετικά μικρότερος από αυτόν των προηγούμενων ημερών, σε αυτό όμως παραδοσιακά παίζει ρόλο και η διενέργεια λιγότερων τεστ τις Κυριακές. Το μεγάλο πρόβλημα σχετικά με την επιδημιολογική εικόνα της χώρας αφορά στις ΜΕΘ, καθώς για ένα ακόμα 24ωρο σημειώθηκε αρνητικό ρεκόρ διασωληνωμένων με 738 να είναι διασωληνωμένοι ενώ δυστυχώς 65 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved