Ποιο συστατικό στη διατροφή αυξάνει τον κίνδυνο γνωστικής εξασθένησης
Inside Stories

Ποιο συστατικό στη διατροφή αυξάνει τον κίνδυνο γνωστικής εξασθένησης

Το σώμα παράγει κάποια από τα απαραίτητα συστατικά που συμβάλλουν στη διατήρηση της υγείας, ενώ κάποια άλλα τα λαμβάνουμε από τα τρόφιμα.

Οι υγιεινές διατροφικές επιλογές επηρεάζουν πολλούς τομείς της υγείας, συμπεριλαμβανομένης της εγκεφαλικής λειτουργίας.

Πρόσφατη μελέτη εξέτασε πώς η πρόσληψη νατρίου και καλίου επηρεάζει τον κίνδυνο γνωστικής εξασθένησης στους ηλικιωμένους.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved