Ποιο συστατικό στη διατροφή αυξάνει τον κίνδυνο γνωστικής εξασθένησης
Το σώμα παράγει κάποια από τα απαραίτητα συστατικά που συμβάλλουν στη διατήρηση της υγείας, ενώ κάποια άλλα τα λαμβάνουμε από τα τρόφιμα.
Οι υγιεινές διατροφικές επιλογές επηρεάζουν πολλούς τομείς της υγείας, συμπεριλαμβανομένης της εγκεφαλικής λειτουργίας.
Πρόσφατη μελέτη εξέτασε πώς η πρόσληψη νατρίου και καλίου επηρεάζει τον κίνδυνο γνωστικής εξασθένησης στους ηλικιωμένους.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ