Τζακ ποτ 5,7 εκατ. ευρώ την Κυριακή στο ΤΖΟΚΕΡ
Inside Stories

Τζακ ποτ 5,7 εκατ. ευρώ την Κυριακή στο ΤΖΟΚΕΡ

Ακόμη τρεις τυχεροί 5άρηδες του ανανεωμένου παιχνιδιού κέρδισαν έπαθλα των 100.000 ευρώ στη χθεσινή κλήρωση

Το μεγάλο έπαθλο ύψους 5,7 εκατ. ευρώ διεκδικούν οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ στην κλήρωση της Κυριακής, ύστερα από 11 συνεχόμενα τζακ ποτ. Παράλληλα, όπως και σε κάθε κλήρωση του παιχνιδιού, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή, οι παίκτες διεκδικούν στη δεύτερη κατηγορία 100.000 ευρώ, ποσό που μοιράζει το νέο ΤΖΟΚΕΡ σε όλα τα τυχερά 5άρια. Η κλήρωση για τα 5,7 εκατ. ευρώ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube. Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ και μέσω του opaponline.gr λήγει μισή ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 21:30.

100.000 ευρώ σε κάθε τυχερό 5άρι

Στη χθεσινή κλήρωση, ακόμα τρεις τυχεροί κέρδισαν από 100.000 ευρώ ο καθένας, κάνοντας ιδανικό ποδαρικό στο νέο έτος. Πρόκειται για νικητές της δεύτερης κατηγορίας, που κατέθεσαν τα δελτία τους σε καταστήματα ΟΠΑΠ στο Παγκράτι, στα Άνω Λιόσια και στη Δραπετσώνα. Από τις 10 Δεκεμβρίου, το νέο ΤΖΟΚΕΡ έχει αναδείξει συνολικά 35 τυχερούς 5άρηδες. Μάλιστα, το νικηφόρο δελτίο ενός εκ των νικητών έφερε 5 επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία, κερδίζοντας συνολικά 500.000 ευρώ.

«Ιδανικό ποδαρικό στο νέο έτος»

1705071514586-840986658-2.jpeg

. Ζωή Κορνάρου, ιδιοκτήτρια τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στη Ρόδο

Οι τυχεροί 5άρηδες έχουν αναδειχθεί σε καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της Ελλάδας, καθώς και στην Κύπρο, ενώ δύο παίκτες συμμετείχαν στο παιχνίδι διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr. Ένας από τους νικητές που κέρδισαν 100.000 ευρώ προβλέποντας σωστά 5 αριθμούς, κατέθεσε το δελτίο του στο κατάστημα ΟΠΑΠ της κας Ζωής Κορνάρου, που βρίσκεται στη Ρόδο. «Υποδεχθήκαμε το 2024 με μια μεγάλη επιτυχία στο κατάστημά μας. Ευχόμαστε στον τυχερό να έχει την υγεία του και να αξιοποιήσει τα χρήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μακάρι να φέρουμε τύχη και κέρδη σε περισσότερους πελάτες μας», αναφέρει η κα Κορνάρου. Σχετικά με το τυχερό δελτίο, σημειώνει: «Ο νικητής της δεύτερης κατηγορίας που βρέθηκε στο κατάστημά μας κέρδισε 100.000 ευρώ με μόλις ένα ευρώ. Σίγουρα είχε την τύχη με το μέρος του, καθώς το δελτίο του ήταν συμπληρωμένο με τυχαία επιλογή αριθμών».

«Αυξημένο το ενδιαφέρον των παικτών»

3.jpeg

Δημήτρης Πελτέκης, υπάλληλος σε τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ στην Αθήνα

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Πελτέκης, υπάλληλος σε τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ, που βρίσκεται επί της οδού Ιφικράτους 1 στην Αθήνα, υπογραμμίζει: «Το ανανεωμένο ΤΖΟΚΕΡ έχει αυξήσει το ενδιαφέρον του κοινού για το παιχνίδι. Από τις 10 Δεκεμβρίου, που ξεκίνησαν οι κληρώσεις του νέου ΤΖΟΚΕΡ, έχουν βρεθεί συνολικά 35 νικητές της δεύτερης κατηγορίας, οι οποίοι έχουν κερδίσει από 100.000 ευρώ ο καθένας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ένας εξ’ αυτών είχε καταθέσει το δελτίο του στο κατάστημά μας».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved