Inside Stories

Πάτρα: Τα πρώτα λόγια της Ρούλας μετά τη σύλληψή της: «Με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας»

Gossip-tv Team

Πάτρα: Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αποκαλύφθηκαν τα πρώτα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά τη σύλληψή της. 

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, οι Αστυνομικοί περίμεναν από νωρίς το πρωί έξω από το σπίτι της οικογένειας διακριτικά προκειμένου να λάβουν την οδηγία για τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου και δεν γνώριζαν πότε ακριβώς αυτή θα έρθει.

Έτσι, όταν τελικά πήραν την εντολή να την προσαγάγουν στην Ασφάλεια Αχαΐας χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού και ζήτησαν από τη μητέρα της 9χρονης Τζωρτζίνας να τους ακολουθήσει.

Εκείνη την ώρα, όπως αποκάλυψε ο Βάιος Σύρος, η Ρούλα έδινε τηλεφωνική συνέντευξη σε τοπικό μέσο και μάλιστα έδειξε να ενοχλείται που για ακόμα μία φορά θα μιλούσε για την υπόθεση.

«Με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας, είναι σωστό να έρθω μαζί σας για διευκρινίσεις» φέρεται να απάντησε η μητέρα της 9χρονης Τζωρτζίνας στους αστυνομικούς και πρόθυμα τους ακολούθησε κρατώντας στα χέρια της κάτι φακέλους.

Όταν λοιπόν μπήκε στο αυτοκίνητο της αστυνομίας με τις συμβατικές πινακίδες, οι αστυνομικοί τής ζήτησαν να κλείσει το κινητό της και εκείνη το έκανε με χαρά, χωρίς να σκεφτεί ότι της το είχαν ζητήσει αυτό για να μην ενημερωθεί από τα media ότι επρόκειτο για τη σύλληψή της.

Δείτε το βίντεο με όσα αποκαλύφθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved