Inside Stories

Πάτρα: Η Ρούλα στην απολογία της: «Έχω χάσει τρία παιδιά και είμαι ένα βήμα πριν από τη φυλακή»

Gossip-tv Team

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται στην πεντάωρη απολογία της στον ανακριτή να αποποιείται κάθε ευθύνης για τον θάνατος της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. 

Η μητέρα των τριών παιδιών που μυστηριωδώς έφυγαν από τη ζωή, όταν ρωτήθηκε για την επιμονή της να γνωρίζει αν έχουν κάμερες τα δωμάτια στα οποία νοσηλεύονταν τα παιδιά της, φέρεται να απάντησε ότι ενδιαφερόταν να το πληροφορηθεί, επειδή τις προηγούμενες ημέρες είχε σημειωθεί κλοπή στο νοσοκομείο.

Όσο για το μονόκλινο δωμάτιο που φέρεται να ζήτησε, απάντησε ότι ούτως ή άλλως το παιδί θα νοσηλευόταν σε μονόκλινο δωμάτιο λόγω τετραπληγίας.

Για τη φράση της «το μεγάλο επεισόδιο δεν το έχετε δει» που λέγεται ότι είπε στους γιατρούς μία μέρα πριν φύγει από τη ζωή η Τζωρτζίνα η Ρούλα, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε ότι δεν το είχε προεξοφλήσει αλλά ήθελε να κρούσει το καμπανάκι στους γιατρούς ώστε να έχει το παιδί την απόλυτη προσοχή τους καθώς η Τζωρτζίνα παρουσίαζε συχνά επεισόδια ταχυκαρδίας αλλά και βραδυκαρδίας.

Όταν ρωτήθηκε για τη Μαλένα και την Ίριδα η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να επικαλέστηκε τις ιατροδικαστικες εκθέσεις που δεν έδειξαν εγκληματική ενέργεια.

Μάλιστα, για τη Μαλένα φέρεται να είπε πως είχε υποβάλλει μήνυση για το θάνατό της. «Αν ήμουν ένοχη θα επεδίωκα έρευνα από τη Δικαιοσύνη;» φέρεται να είπε στην 18η ανακρίτρια κατά την απολογία της.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved