Inside Stories

Δήμητρα Πισπιρίγκου:«Η Ρούλα απαξιοί για όσα είπε ο Μάνος... Είναι σοκαρισμένη κι θέλει την αλήθεια»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι έκανε δηλώσεις η Δήμητρα Πισπιρίγκου σήμερα το πρωί (9/4) μιλώντας για τις πρώτες αντιδράσεις της αδελφής της μετά τις δηλώσεις του εν διαστάσει συζύγου της, Μάνου Δασκαλάκη

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου αφού τόνισε ότι η Ρούλα απαξιοί για όσα είπε εκείνος ενώ όταν ρωτήθηκε για τη δήλωση του Μάνου, ότι θέλει μόνο μισή ώρα να βρεθεί στο κελί της, η ίδια είπε πως ο Μάνος θα μπορούσε να πάει επισκεπτήριο και να τη δει.

Η ίδια τόνισε ότι δεν έχει μιλήσει καθόλου με τον Μάνο Δασκαλάκη ενώ αναφέρθηκε στη συνέχεια και σε όσα γνωρίζει για τα περιστατικά με τους θανάτους των τριών παιδιών.

"Στο πρώτο επεισόδιο της Τζωρτζίνας ήμουν παρούσα εγώ, η μητέρα μου και ο πατριός μου" είπε.

Και συνέχισε: "20 λεπτά μετά το πρώτο επεισόδιο η Τζωρτζίνα έμεινε μαζί της η Ρούλα".

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου συνέχισε λέγοντας: "Την ημέρα της ανακοπής έμεινε για λίγες ώρες με την Τζωρτζίνα ο Μάνος".

Η αδελφή της 33χρονης μητέρας τόνισε επίσης: "Η Ρούλα θέλει να βρεθεί η αλήθεια για την Τζωρτζίνα". Και συνέχισε: "Η Ρούλα είναι σοκαρισμένη και θέλει να φανεί η αλήθεια". Επίσης, τόνισε: "Με τους γονείς του Μάνου δεν έχουμε καμία επικοινωνία".

Όταν ρωτήθηκε επίσης για τα δικά της πιστεύω σε ό,τι αφορά τους λόγους που οδηγήθηκαν τα παιδιά στον θάνατο, η Δήμητρα Πισπιρίγκου είπε ότι θεωρεί πως υπάρχει κάποιο ιατρικό λάθος. "Πιστεύω ότι κάποιο ιατρικό λάθος έχει συμβεί στην περίπτωση της Τζωρτζίνας, όχι από δόλο".

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved