Inside Stories

Τοξικολόγος για Μαλένα: «Οι εξετάσεις της ήταν καθαρές, δεν βρέθηκε απολύτως τίποτα, καμία ουσία»

Gossip-tv Team

Πάτρα: Ο τοξικολόγος της Μαλένας παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, λέγοντας ότι δεν βρέθηκε καμία ουσία απολύτως στις εξετάσεις του 3 ετών κοριτσιού, που έχασε την ζωή του το 2019. 

Ο τοξικολόγος παραδέχτηκε ότι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που έγιναν οι εξετάσεις στην Τζωρτζίνα, έτσι έγιναν και για την Μαλένα.

Τις τελευταίες εβδομάδες, το ζήτημα των τριών θανάτων των κοριτσιών στην Πάτρα, μας έχει απασχολήσει όλους πολύ, μιας και αστυνομικές αρχές και ιατροδικαστικές υπηρεσίες έχουν "πέσει από πάνω", για να μπορεί να δωθεί ένα τέλος στην υπόθεση και να αποκαλυφθεί επιτέλους και η αλήθεια. Μετά από την σοκαριστική αποκάλυψη για το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, την 9χρονη Τζωρτζίνα, πολλά αναπάντητα ερωτήματα βγαίνουν στο φως για τους άλλους δυο θανάτους, της Μαλένας και της Ίριδας.

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο τοξικολόγος που εξέτασε την περίπτωση της Μαλένας μίλησε στην εκπομπή "Live News", όντας κατηγορηματικός για τα αποτελέσματα των εξετάσεων, λέγοντας πως δεν βρέθηκε καμία απολύτως ουσία στο παιδί, ενώ τόνισε ότι έγινε έλεγχος και για κεταμίνη.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι εξετάσεις της Μαλένας ήταν καθαρές, δεν βρέθηκε απολύτως τίποτα, καμία ουσία, ούτε φαρμακευτική, ούτε ναρκωτική, τίποτα, τίποτα... Οι αναλύσεις είναι ίδιες. Δηλαδή το ίδιο εργαστήριο που βρήκε θετική τη Τζωρτζίνα στην κεταμίνη, βρήκε αρνητική τη Μαλένα, αλλά βέβαια σε διαφορετική στιγμή, το ένα ήταν το ’19, το άλλο το ’22 αλλά, τα μηχανήματα, η μέθοδος, όλα ήταν ακριβώς τα ίδια, δεν άλλαξε τίποτα»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved