Inside Stories

Κατάθεση Δασκαλάκη: «Καλύπτει απόλυτα» την Ρούλα Πισπιρίγκου- Όλα όσα είπε για την Τζωρτζίνα!

Gossip-tv Team

Σε τηλεοπτική εκπομπή, παρουσιάστηκαν πολλά σημεία από την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη και όλα όσα είπε για την κατάσταση της υγείας της Τζωρτζίνας, αλλά και την Ρούλα Πισπιρίγκου

Η υπόθεση των μυστηριωδών θανάτων των τριών κοριτσιών από την Πάτρα έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, με τους περισσότερους να θέλουν να μάθουν τι είναι αυτό που τελικά συνέβη και στις τρεις περιπτώσεις, της Ίριδας, της Μαλένας και της Τζωρτζίνας.

Στην εκπομπή Live News προβλήθηκαν διάφορα σημεία από την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη, του πατέρα που έχασε και τα τρια του παιδιά στην Πάτρα. Μετά τις κατηγορίες που βαραίνουν την εν διαστάσει σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου, ο ίδιος έδωσε όλα εκείνα τα σημεία της υπόθεσης, τα οποία και έχουν να κάνουν με την συμπεριφορά της μητέρας απέναντι στα παιδιά, αλλά και την κατάσταση της υγείας της Τζωρτζίνας, που κατέληξε και τελευταία.

Αρχικά, ο Μάνος Δασκαλάκης είπε: «Η Τζωρτζίνα ήταν 8 χρονών. Ένα πρωί πληροφορούμαι τηλεφωνικά από την κατηγορουμένη κι ενώ ήμασταν σε διάσταση και είχα φύγει από το σπίτι, ότι ενώ κοιμόταν μαζί με την Τζωρτζίνα, η μικρή ξύπνησε κι άρχισε να τρέμει στο σώμα της. Έλεγε η Τζωρτζίνα στη μαμά της ότι ένιωθε μια βόμβα στην πλάτη της και ζητούσε η μικρούλα να πάει στο γιατρό. Έτσι μεταφέρθηκε στο Κραμανδάνειο νοσοκομείο, από τους γονείς της Ρούλας και την ίδια»

Όσον αφορά τον βηματοδότη, που τοποθετήθηκε στο παιδί: «Από τις εξετάσεις στο Ωνάσειο ο κ. Παπαγιάννης μας ενημέρωσε ότι δεν θεώρησε απαραίτητο να τοποθετηθεί στο παιδί απινιδωτής – βηματοδότης, γιατί πίστευε ότι τα αίτια της ανακοπής ήταν πνευμονολογικά ή νευρολογικά. Παρόλα αυτά ο κ. Ηλιάδης, επέμενε να μην φύγουμε από εκεί χωρίς να τον βάλουμε.

Αυτή η στιγμή ήταν τραγική, γιατί από τη μία μεριά ο κ. Ηλιάδης ζητούσε επίμονα να τοποθετηθεί απινιδωτής – βηματοδότης και μας έλεγε να μη φύγουμε από το Ωνάσειο και από την άλλη ο κ. Παπαγιάννης μας έλεγε να μην τοποθετηθεί. Προκειμένου να λυθεί το όλο θέμα και να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε, ρώτησα τον κ. Παπαγιάννη τι θα έκανε αν ήταν το δικό του το παιδί και υπήρχε ιστορικό με άλλους δύο θανάτους στην οικογένεια από ανακοπή, όπως και μια ίδια ανακοπή, αυτή της Τζωρτζίνας. Εκείνη την ημέρα ο κ. Παπαγιάννης μου είπε ότι θα έκανε μια αίτηση για να εγκριθεί ο απινιδωτής – βηματοδότης και έτσι έγινε. Εγκρίθηκε, τοποθετήθηκε στο παιδί και επιστρέψαμε μετά στη ΜΕΘ του Ρίου»

Ο Μάνος Δασκαλάκης, σε όλα όσα είπε για την Ρούλα Πισπιρίγκου, δείχνει να μην την κατηγορεί καθόλου, αλλά αντίθετα να την παρουσιάζει ως μια πολύ στοργική μητέρα, η οποία και ήταν πάντοτε κοντά στα παιδιά της και έκανε πράξη όλα τους τα θέλω. Μάλιστα, είναι και ο μόνος που υποστηρίζει ότι είδε την γυναίκα του να ξεσπά σε κλάματα, δήλωση που έρχεται σε απόλυτη αναντιστοιχία με όλα όσα δηλώνουν οι θεράποντες ιατροί του παιδιού.

«Για 9 μήνες κυλούσαν όλα ομαλά και φυσιολογικά. Εγώ λόγω δουλειάς έλειπα πολλές ώρες από το σπίτι. Παρόλο που εγώ έλειπα, το σπίτι επισκέπτονταν συγγενείς και φίλοι και γενικά υπήρχε κίνηση μέσα στο σπίτι και κόσμος. Σε κανέναν από την οικογένειάς μας ή τους φίλους μας, η κατηγορούμενη δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα ότι θα μπορούσε να κάνει κακό στο παιδί. Ίσα ίσα που το φρόντιζε όπως όλα τα παιδιά μας, με πάρα πολύ αγάπη και έκανε τα πάντα μόνη της»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved