Night out: Μουσικά Φεστιβάλ και συναυλίες, από τη Γαρμπή μέχρι τον Nick Cave! Ποιους είδαμε πού
Exodos

Night out: Μουσικά Φεστιβάλ και συναυλίες, από τη Γαρμπή μέχρι τον Nick Cave! Ποιους είδαμε πού

Γεμάτη events και λαμπερές μουσικές εκδηλώσεις απολαύσαμε τα τελευταία 24ωρα σε μερικά από τα πιο in στέκια απολαμβάνοντας αγαπημένους καλλιτέχνες επί σκηνής. 

Η Καίτη Γαρμπή υποδέχτηκε στο Βεάκειο Θέατρο στον Πειραιά μαζί με τον γιο της Δημήτρη το πιστό κοινό της που την απόλαυσε σε υπέροχες ερμηνείες επί σκηνής ενώ στην Πλατεία Νερού την ίδια ώρα, οι λάτρεις του Nick Cave βρέθηκαν από νωρίς εκεί για να τον απολαύσουν. Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Παπαγεωργίου τον οποίο ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μόνο του.

Ένα αλλιώτικο φεστιβάλ, το City Garden Festival με τίτλο Απ' τη Μικρά Ασία στη Δραπετσώνα είχε για πρωταγωνίστρια την αγαπημένη σε όλους μας Γλυκερία αλλά και τον Δημήτρη Μπάση, τον Παντελή Θαλασσινό, τον Γιάννη Διονυσίου και πολλούς ακόμα καλλιτέχνες.

Στο Macaw Bar Tropicana φιλοξενήθηκε το Colour Day Festival όπου ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μεταξύ άλλων τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τη Ξένια Γκάλη, τη Joanne, τους Nassauce και DJ Timo και πολλούς ακόμα καλλιτέχνες.

Και μιας και μιλάμε για διασκέδαση, ο Γιώργος Σαμπάνης βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει ο Θοδωρής Φέρρης και μαζί απογείωσαν το κέφι των θαμώνων.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved