Τροχός της... Αγάπης: Δείτε τα καυτά φιλιά του Πέτρου Πολυχρονίδη με την...
Exodos

Τροχός της... Αγάπης: Δείτε τα καυτά φιλιά του Πέτρου Πολυχρονίδη με την...

Για τον Πέτρο Πολυχρονίδη, δεν γυρνάει μόνο ο Τροχός της Τύχης αλλά και ο... τροχός της αγάπης αφού δείχνει να είναι πολύ ερωτευμένος.

Ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού, εθεάθη σε ένα από τα πιο γνωστά στέκια του Κολωνακίου, το «Rock n' Roll» να ανταλλάσσει καυτά φιλιά με την αγαπημένη του της οποίας την ταυτότητα επιμένει να κρατά καλά κρυμμένη. Άλλωστε, η νεαρή κούκλα που έχει εδώ και λίγο καιρό στο πλευρό του, δεν έχει σχέση με τον καλλιτεχνικό ή τηλεοπτικό κόσμο, όμως σίγουρα δείχνει πολύ ερωτευμένη με τον παρουσιαστή. Οι φωτογραφίες με τα καυτά φιλιά τους στην έξοδό τους θα σας πείσουν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πέτρος Πολυχρονίδης είναι πατέρας δύο παιδιών, ενός κοριτσιού 4,5 ετών και ενός αγοριού 7,5 ετών και έχει πάρει εδώ και καιρό διαζύγιο από τη σύζυγό του. Μάλιστα έχει μιλήσει γι' αυτό δημόσια λέγοντας πως μετά το διαζύγιό του κατάλαβε πως έγινε καλύτερος σύντροφος. «φροντίζω την ζωή μου πλέον διαφορετικά. Έχω θυσιάσει ακόμα και δουλειά για να δω τα παιδιά μου, τα βλέπω πολύ περισσότερο απ' ότι όταν έμενα μαζί τους! Ηρέμησα, νομίζω ότι έχω γίνει καλύτερος και για τα παιδιά μου και για τη νέα μου σύντροφο» είχε δηλώσει ο παρουσιαστής στην εκπομπή «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved