Όλα όσα έγιναν στη μοναδική συναυλία του Σαββόπουλου στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό στάδιο
Exodos

Όλα όσα έγιναν στη μοναδική συναυλία του Σαββόπουλου στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό στάδιο

Μια μοναδική συναυλία που σίγουρα όλοι όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό στάδιο, θα θυμούνται για καιρό.

Ένα κατάμεστο στάδιο, που στην κυριολεξία δεν έπεφτε καρφίτσα αφού γέμισε ασφυκτικά τις κερκίδες με 60.000 κόσμο.

Τη συναυλία άνοιξε η Σία Κοσιώνη μιλώντας για τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του «Όλοι μαζί μπορούμε», ενώ λίγο πριν βγει στη σκηνή ο μοναδικός Νιόνιος, τη σκυτάλη πήραν ο Kωστής Μαραβέγιας με τον Πάνο Μουζουράκη, κάνοντας μια χιουμοριστική εισαγωγή, προφέροντας άφθονο γέλιο στο κοινό.

Το κατάμεστο στάδιο σύστηκε όταν ο Διονύσης Σαββόπουλος πήρε την κιθάρα του και ξεκίνησε το μελωδικό του ταξίδι. Μια από τις πιο συγκλονιστικές και συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν όταν μαζί του στη σκηνή βρέθηκε η Μαρία Φαραντούρη αλλά και η Δήμητρα Γαλάνη αφού ο τραγουδοποιός αποκάλυψε στο κοινό πώς η γνωριμία του μαζί της στάθηκε αφορμή να γνωρίσει τη γυναίκα του Άσπα, συνοδοιπόρος στη ζωή του τα τελευταία πενήντα χρόνια, όπως ο ίδιος είπε.

Μια ακόμη στιγμή που κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει, ήταν όταν ο Γιάννης Χαρούλης, πήρε το μικρόφωνο και με τη συνοδεία του λαούτου του, ερμήνευσε το «Σου μιλώ και κοκκινίζεις».

Οι θεατές δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν και να τραγουδούν δυνατά μαζί με όλους τους κορυφαίους καλλιτέχνες που βρέθηκαν στη σκηνή.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό τόσο από τη συναυλία όσο και από τα παρασκήνια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved