Ξεκίνησε η Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2017
Exodos

Ξεκίνησε η Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2017

Δείτε ποιοι καλλιτέχνες βρέθηκαν χθες στην Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής

Το πρωί της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου, ο μοναδικός Νίκος Βέρτης έκανε το μεγάλο opening στο Πρωινό Sfera με τον Γιώργο Λιανό, την Νάνσυ Αντωνίου, τον Παναγή Τζωρτζάτο, αλλά και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να παρεμβαίνει από τις Φιλιππίνες! Ο δημοφιλής καλλιτέχνης με καλή διάθεση και χιούμορ έκανε το ποδαρικό που οι ακροατές ευχαριστήθηκαν ιδιαίτερα!

Στις 10 ακριβώς, η Γιώτα Τσιμπρικίδου και ο Γιώργος Λιανός άνοιξαν την μεγαλύτερη ραδιοφωνική αγκαλιά για να υποδεχτούν την Γλυκερία που τίμησε με την παρουσία της για πρώτη φορά την Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής και δε δίστασε να αφιερώσει στους Έλληνες του εξωτερικού μια Live ερμηνεία δημοτικού τραγουδιού, γεγονός που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στους ακροατές!

Και η Στέλλα Καλλή που ακολούθησε έκανε ένα εξαιρετικό unplugged με τραγούδια από αγαπημένους της ερμηνευτές και έτσι παρέδωσε την σκυτάλη στο αγαπημένο «παράξενο παιδί» της δισκογραφίας, τον Stan, ο οποίος παρουσίασε στην ώρα του τραγούδια που ξεχωρίζει με τη βοήθεια της Νάνσυς Αντωνίου και της Γιώτας Τσιμπρικίδου.

Αμέσως μετά, στο studio του Sfera 102,2 και στη γιορτή – θεσμό του ραδιοφώνου βρέθηκε η Ευρυδίκη που, μαζί με την Ελένη Κολοκοτρώνη, έντυσε μουσικά το πρώτο μεσημέρι της Εβδομάδας Ελληνικής Μουσικής 2017 και χάρισε a capella ερμηνεία του τραγουδιού «Φθινόπωρο Γυναίκας»

Η Ραλλία Χρηστίδου με την κιθάρα της έδωσε στη συνέχεια το δικό της μουσικό στίγμα με επιλογές από το χθες και το σήμερα, για να την ακολουθήσει στον αέρα του Sfera 102,2 ο Μιχάλης Κουϊνέλης των Stavento και να μιλήσει στην Ελένη Κολοκοτρώνη «αφιλτράριστα» για αλήθειες της εποχής επιλέγοντας παράλληλα αγαπημένα τραγούδια συναδέλφων του.

Η Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2017 συνεχίστηκε με τον εξαιρετικό Σταμάτη Γονίδη και τις μουσικές επιλογές του και στις 5 το απόγευμα στο studio βρέθηκε ο Ηλίας Βρεττός, μαζί με τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο και την Γιώτα Τσιμπρικίδου. Mε την κιθάρα στα χέρια και με διάθεση για sferaτο unplugged, μία ολόκληρη ώρα γέμισε με αγαπημένα τραγούδια!

Η Ναταλία Γερμανού συνάντησε στη συνέχεια την Ελένη Φουρέιρα στην πρώτη μέρα της μεγάλης γιορτής του ραδιοφώνου και ακολούθησε ο Νίνο Ξυπολιτάς με ιδιαίτερες μουσικές επιλογές και ιστορίες πίσω από τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ο ίδιος, αλλά και αυτά που έχει δώσει σε άλλους καλλιτέχνες! Κατά τη διάρκεια της ώρας αυτής, ο Γιώργος Λιανός πήρε στα χέρια του την κιθάρα και ο Νίνο ερμήνευσε Live κάποιες από τις μεγάλες του επιτυχίες.

Στις 8 το βράδυ ο Κώστας Μακεδόνας μπήκε στο studio του Sfera 102,2, μίλησε για όλα και με την κιθάρα του έκανε ένα unplugged που τους άγγιξε τους ακροατές, γεγονός που φάνηκε και από τα τόσα μηνύματα που έστειλαν στην ώρα του!

Η πρώτη μέρα ολοκληρώθηκε με την παρουσία ενός από τους δημοφιλέστερους λαϊκούς ερμηνευτές με τεράστιες επιτυχίες και πολύχρονη πορεία: ο Αντύπας σε ένα πραγματικά απολαυστικό live με τους μουσικούς του!

Η Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved