Μπορεί να «κόπηκε» από το Survivor αλλά πρωταγωνιστεί σε video clip
Exodos

Μπορεί να «κόπηκε» από το Survivor αλλά πρωταγωνιστεί σε video clip

Η εκρηκτική Milena Abramovic «κόπηκε» από την παραγωγή του Survivor 1, αλλά εντυπωσιάζει όχι μόνο μέσα από τα social media, αλλά και από το νέο video clip που πρωταγωνιστεί.

Η ραδιοφωνική παραγωγός από τη Θεσσαλονίκη έχει πολλούς followers, οι οποίοι την καμαρώνουν και το δείχνουν με τα σχόλιά τους.

Αυτή την φορά, τους εξέπληξε ευχάριστα με τη συμμετοχή της στο video clip του Βασίλη Μπατή για το τραγούδι «Στον ίδιο το ρυθμό».

Για τις ανάγκες του video clip, ο Βασίλης Μπατής και οι συνεργάτες του έκαναν ένα όμορφο οδοιπορικό από την Αθήνα μέχρι τη Θεσσαλονίκη όπου κατάφεραν να ξεσηκώσουν το Μοναστηράκι, την Λαμία, την Στυλίδα, τον Βόλο, την Παυλιανή και τη νύμφη του Θερμαϊκού.

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Mike Marzz ενώ εκτός από την ξανθιά καλλονή πρωταγωνιστεί και ο Πάρης Κοντόπουλος γνωστός ως Παρούμπας.

Το μόνο σίγουρο είναι πως μετά τις μεγάλες επιτυχίες «Ζημιά», «Έχω χαρά και πάω» και «Το μαντήλι», το νέο τραγούδι του Βασίλη Μπατή «Στον ίδιο το ρυθμό» θα καταφέρει να μας ξεσηκώσει από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Δείτε το video:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved