Λαμπερή πρεμιέρα με πολύ γέλιο με το έργο του Αρκά «Εκτός Ελέγχου»! (photos)
Exodos

Λαμπερή πρεμιέρα με πολύ γέλιο με το έργο του Αρκά «Εκτός Ελέγχου»! (photos)

Επίσημη πρεμιέρα έκανε το έργο «Εκτός Ελέγχου» του Αρκά στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», με σπουδαίους καλλιτέχνες να χαρίζουν πολύ γέλιο στο κοινό τους!

Την επίσημη πρεμιέρα του έκανε το έργο «Εκτός Ελέγχου» του Αρκά στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» στην αίθουσα «Ιφιγένεια».

Το κοινό απόλαυσε το υπέροχο έργο του σκιτσογράφου και συγγραφέα, Αρκά και οι ηθοποιοί χάρισαν πολύ γέλιο σε μικρούς και μεγάλους, με τις ξεκαρδιστικές ατάκες του ταλαντούχου γελοιογράφου.

Ο Αντώνης Λουδάρος, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο Πάνος Σταθακόπουλος, η Κωνσταντία Χριστοφορίδου, ο Χρήστος Τριπόδης, ο Δημήτρης Αγοράς και τα παιδιά Αθηνά Τριπόδη και Μανώλης Γκίνης είναι οι σπουδαίοι καλλιτέχνες που ενσαρκώνουν τους χαρακτήρες πάνω στο θεατρικό σανίδι.

«Το κατόρθωμα του Αρκά είναι, όπως βέβαια κάθε μεγάλου γελοιογράφου, να αφηγηθεί σε τρία σκίτσα μια συνθήκη, μια σχέση, μια ανατροπή και ένα άχρηστο δίδαγμα» είχε δηλώσει ο σπουδαίος συγγραφέας Κ. Γεωργουσόπουλος.

Όσοι είδαν την παράσταση, μίλησαν για ένα πολύ διασκεδαστικό θέαμα, γεμάτο ανατροπές επί σκηνής, με τους συντελεστές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να αποδώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τους ρόλους τους.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved