Λαμπερή πρεμιέρα με επώνυμες παρουσίες!
Exodos

Λαμπερή πρεμιέρα με επώνυμες παρουσίες!

Το βραβευμένο έργο της Λίλλιαν Χέλλμαν  «Παιχνίδια στη σοφίτα», ανέβηκε στο Θέατρο Χυτήριο, με ταλαντούχους καλλιτέχνες να πρωταγωνιστούν.

Την επίσημη πρεμιέρα της έκανε το βραβευμένο έργο της Λίλλιαν Χέλλμαν «Παιχνίδια στη σοφίτα» στο Θέατρο Χυτήριο, σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Κοέν.

Μαριάννα Κιμούλη, Γεωργία Μαυρογεώργη, Θεοδώρα Σιάρκου, Τζούλη Σούμα, και Σόλων Τσούνης είναι οι πρωταγωνιστές που ανέβηκαν στο θεατρικό σανίδι για να υποδυθούν τους ρόλους της παράστασης, η οποία μάλιστα ανέβηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Αρκετοί διάσημοι έδωσαν το παρών όπως ο Χάρης Ρώμας, η Λουκία Παπαδάκη, η Χριστίνα Πολίτη, η Έρρικα Μπίγιου και πολλοί άλλοι, όπως θα δείτε και στην gallery.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Η υπόθεση του έργου εκτυλίσσεται στο σπίτι των Μπέρνιερς στη Νέα Ορλεάνη. Οι δύο αδερφές –Άννα και Κάρυ– θυσιάζουν τις προσωπικές τους επιθυμίες προκειμένου να φροντίσουν τον μικρότερο αδερφό τους, του οποίου τα όνειρα οδηγούν συνεχώς σε οικονομικές καταστροφές.

Οι ισορροπίες ανατρέπονται και τα πράγματα οδηγούνται σε χάος όταν ο αδερφός επιστρέφει μια μέρα με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ικανό να εξοφλήσει την υποθήκη του οικογενειακού σπιτιού.

Δείτε την gallery που ακολουθεί απο την επίσημη πρεμιέρα

Διαβάστε επίσης

Θέατρο Μικρό Άνεσις: Η επίσημη πρεμιέρα και οι επώνυμοι καλεσμένοι

‘’Πονηρό πνεύμα’’: Οι διάσημοι που παραβρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης

Πλήθος επωνύμων στην επίσημη πρεμιέρα Μίστερο Μπούφο – Κομψές εμφανίσεις και σικάτα στιλ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved