Η πρεμιέρα στο θέατρο Σταθμός και οι λαμπεροί καλεσμένοι
Exodos

Η πρεμιέρα στο θέατρο Σταθμός και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Η παράσταση «Ημέρα Κυρίου» του Γιάννη Τσίρου έκανε την επίσημη πρεμιέρα της στο Θέατρο Σταθμός και αρκετοί celebrities παραβρέθηκαν εκεί, τόσο για να απολαύσουν το έργο όσο και για να τιμήσουν τους σπουδαίους καλλιτέχνες.

Η Ελένη Ράντου, o Burak Hakki, η Ταμίλα Κουλίεβα και ο Γιώργος Φειδάς, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ήταν μερικοί από τους επώνυμους που βρέθηκαν στο θέατρο Σταθμός για να παρακολουθήσουν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, «Ημέρα Κυρίου».

Στην πρεμιέρα ήταν φυσικά και η Νάντια Γιαννακοπούλου για να απολαύσει από κοντά τον σύζυγό της, Μάξιμο Μουμούρη ο οποίος ερμηνεύει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο Μάξιμος Μουμούρης, η Φαίη Ξυλά, ο Βασίλης Αθανασόπουλος και η Αναστασία Παντούση μέσα από το γεμάτο χιούμορ, σασπένς και ποιητικές αιχμές ρεαλιστικό κοινωνικό δράμα του Γιάννη Τσίρου ζωντανεύουν χαρακτήρες οικείους που ξυπνούν υπαρξιακές αγωνίες, αδυναμίες και δυνατότητες, συμβιβασμούς και αντιστάσεις. Ο χρόνος που διαδραματίζεται το έργο περιορίζεται στη διάρκεια μιας Κυριακής. Μιας αργίας, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν αργούν όμως όλοι. Και όπως συμβαίνει και στη ζωή, κανένα από τα πρόσωπα του έργου δε δικαιώνεται, και κανένα δεν κερδίζει τίποτα περισσότερο από ένα μικρό μερίδιο επίγνωσης. Μιας επίγνωσης όμως σημαντικής, για όλα αυτά που βιώνουμε, και κυρίως γι’ αυτά που έπονται. Η μουσική της παράστασης είναι του Γιώργου Πούλιου, το σκηνικό της Τέτας Τσαβδαρίδου, τα κοστούμια της Βασιλικής Σύρμα και οι φωτισμοί του Άγγελου Παπαδόπουλου.

Δείτε την gallery που ακολουθεί

Διαβάστε επίσης

Λαμπερή πρεμιέρα με επώνυμες παρουσίες!

Θέατρο Μικρό Άνεσις: Η επίσημη πρεμιέρα και οι επώνυμοι καλεσμένοι

‘’Πονηρό πνεύμα’’: Οι διάσημοι που παραβρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved