Exodos

Κοσμοσυρροή στην επίσημη πρεμιέρα «Οι από πάνω»- Το άγχος- η χαρά και η επιτυχία

Gossip-tv Team

Η θεατρική παράσταση του Νίκου Μουτσινά «Οι από πάνω» σε παραγωγή Δημήτρη Μαροσούλη και Θοδωρή Μαροσούλη έκανε επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο «Πειραιώς 131». 

Τι κι αν έβρεχε καταρρακτωδώς; Οι θεατρόφιλοι και οι επώνυμοι καλεσμένοι των συντελεστών της μαύρης κωμωδίας, αψήφησαν τα καιρικά φαινόμενα και βρέθηκαν στο θέατρο για να δουν την παράσταση και να συγχαρούν τους πρωταγωνιστές από κοντά.

Το Gossip-tv.gr απαθανάτισε μεταξύ άλλων την Ζωή Λάσκαρη, την Κάτια Δανδουλάκη, την Ζέτα Μακρυπούλια, την Μαίρη Συνατσάκη, την Μαρία Ηλιάκη με τον αγαπημένο της, την Νατάσα Ράγιου, την Αθηνά Οικονομάκου, την Βασιλική Ανδρίτσου και άλλους εκπροσώπους της εγχώριας showbiz οι οποίοι μετά το τέλος έδειξαν ενθουσιασμένοι με τους «Οι από πάνω».

Ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε πως το άγχος δεν έλειπε παρά το γεγονός ότι η παράσταση παίζεται έναν μήνα και έχουν πλέον εξοικειωθεί . Μάλιστα, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το δέσιμο του θιάσου, αλλά και με το έργο του, το οποίο είναι διαφορετικό από όλα τα προηγούμενα.

Ο Κρατερός Κατσούλης αστειευόμενος, είπε πως δε περνάνε καλά και βγαίνει προς τα έξω. Και έκανε λόγο για τα βασανιστήρια που τους κάνει ο Νίκος Μουτσινάς.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου χάρηκε που παρά την βροχή ο κόσμος βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα τους και οι φίλοι τους ήταν από κάτω, κάτι που βοήθησε τους ηθοποιούς να χαλαρώσουν από το άγχος της βραδιάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς, ο Κρατερός Κατσούλης, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Θωμαϊς Ανδρούτσου, η Ματίνα Νικολάου, η Μαρία Κατσανδρή και ο Πρόδρομος Τοσουνίδης χαρίζουν μοναδικές στιγμές γέλιου με τις ατάκες τους και το υποκριτικό τους ταλέντο επί σκηνής.

Δείτε το video:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved